Papagan baligi

mckabakciogluÇevrim Dışı

mckabakciogluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 00:20
Merhabalar

Oncelikle kisaca bahsetmek istiyorum. Akvaryum konusunda cok bilgili degilim. İlk hosuma giden balik papagan baligi oldugu icin onu almistim ama sonradan arastirma yaptigimda palagan baligina bende karsi ciktim. Simdi birtek onu besliyorum daha fazla almak istemiyorum. Sorunuma gelince

Papagan baligi disiymis. Gecenlerde volkanin yuzeyine yumurtlamis. Fakat balik normalinden daha bir agrasif olmus. Yumurtalarini korumak istediginden mi? Yoksa baska nedeni varmi?

Birde solungaclarindan sanki tekiyle idare ediyor gibi. Sagdaki solungaci sismiyor sadece soldaki sisiyor. Biraz arasitdim solungac paraziti mi diye baktim ama benzetemedim. Bunun sebebi neden olabilir?

Baligin uzerinde herhangi bir hastalik belirtisi dahi yok son derece gozume saglikli gozuktu fakat cok agrasif ve solungacin teki tam anlamiyla calismiyor gibi geldi

Bu konusa bilgilendirirseniz sevinirim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

baskabirseyÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Antalya
baskabirseyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 00:49
Yumurtaları korumak için agresif davranıyordur. Solungacında hastalıktan ziyade fizyolojik bir sıkıntı olması bana daha mümkün geldi tabi fotoğraf olsa daha net yorum yapardım. Yumurtaları bir kaç güne yiyecektir sonuçta döllenmemiş yumurta.

mckabakciogluÇevrim Dışı

mckabakciogluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 01:04
Hemen bi fotograf veya video cekip yukluyorum.

-------

net belli olsun diye biraz çizdim videoda daha belli oluyor aslında. kısacası sağ taraf ile sanki işlevini görüyor gibi..

mckabakcioglu2014-07-07 01:18:00

mesutokÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
İl: Istanbul
mesutokÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 09:20
Yinide her ihtimale karşı bir dış parazit belirtisi için elinizde metilen mavisi ilacı varsa kullanmanızda fayda olabilir.