papağan-sp ve yunus yavurusu anlaşırmı
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 21:36
Selam arkadaşlar.Ben bugün bir papağan ve 3 yunus yavrusu aldım.2-3 cm civarındaki 7-10 cm lik s.p yanına koydum bir şey olur mu acaba? S.p ler 6 adet. Bide papağana s.p zarar verir mi?.Akvaryumum 240 lt.. saygılarımla. reis 2009-02-07 22:12:06
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 21:45
[QUOTE=sedat]slm arkadaşlar.Ben bugün bir papağan ve 3 yunus yavrusu aldım.2-3 cm civarındaki 7-10 cm lik s.p yanına koydum bişey olurmu acaba. S.p ler 6 adet. Bide papağana s.p zarar verirmi?.Akvaryumum 240 lt.. sayğılarımla. [/QUOTE]
Bende 3 türde sorunsuz yaşıyordu papağanlar boy olarak daha büyük olduklarından sarı prenses onlara zarar veremiyecektir.
Bende 3 türde sorunsuz yaşıyordu papağanlar boy olarak daha büyük olduklarından sarı prenses onlara zarar veremiyecektir.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 23:09
Ben papağan önermem Sedat bey nedenlerini forumu araştırarak ayrıntılı bir şekilde bulabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2009 23:15
Sp ile Yunus beslenebilir ancak papağan çok agresif bir hayvandır ve diğer balıkları rahatsız edecektir.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2009 00:12
Arkadaşlar, tamam da papağan yem yemiyor. Acaba daha akvaryuma alışamadı o yüzden mi yoksa yemi farklı mı? Cevaplarınızı acil bekliyorum.Saygılarımla.. reis 2009-02-09 19:38:29
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2009 00:24
Papağan diğerlerinin yediği yemi yer. Fakat yunuslarınız prenseslerinizden küçük olmasa daha iyi olur. Yunus prensese göre daha sakin ve yavaş büyüyen bir balıktır. .