Özel Mesajlara Cevap Verme Zahmeti...
Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Her üç konununda önüne geçmek ve düzeltmek imkansızdır başka yerleri yada başka ülkeleri bilmiyorum ama benim ülkemde yani koca TÜRKİYE de eğitim şart. İnsanlarımız sadece forumda her yerde hepimiz böyleyiz bu konu ne zaman düzelir derseniz bence yaya şeridini geçip arkadakinden korna ve küfür yemeden hareket etmeyen şöförlerin bittiği gün düzelir. Ne alakası var derseniz gene konu eğitim şart a geliyor değilmi?
Aynen katılıyorum size bende o konudan muzdariptim artık ilgilenmiyorum diyebilirim. En azından ben fiyatı teklifi beğenmediysem "ilginize teşekkürler" diye yazarak yanıtlarım usulde bu olmalı zaten.
Teşekkürler.
[QUOTE=fordmustang]
Her üç konununda önüne geçmek ve düzeltmek imkansızdır başka yerleri yada başka ülkeleri bilmiyorum ama benim ülkemde yani koca TÜRKİYE de eğitim şart. İnsanlarımız sadece forumda her yerde hepimiz böyleyiz bu konu ne zaman düzelir derseniz bence yaya şeridini geçip arkadakinden korna ve küfür yemeden hareket etmeyen şöförlerin bittiği gün düzelir. Ne alakası var derseniz gene konu eğitim şart a geliyor değilmi?
[/QUOTE]Konu gerçektende sizinde altını çizdiğiniz gibi eğitim ile alakalı terbiye ile alakalı. Zaman zaman bu sıkıntılara bu tip durumlara şahit oluyorum ama elden ne gelir, kişi sizden genç ise az çok uyarırsınız ama sizden büyük birisi ise artık birşeylerin değişemez taşlar yerine zaten çoktan oturmuştur :)
Teşekkürler.
[QUOTE=madstorm][QUOTE=karsahini]Bu konudan ben de şikayetçiyim, satış yapan üyeye soru soruyorum ama cevap vermeye tenezzül bile etmiyor. Bu tip üyelere sesleniyorum: 30 saniyenizi ayırıp yazmak size birşey kaybettirmez aksine kazandırır. [/QUOTE]
Bu da bence az çok doğru tespit ama istisnalarda kaideyi bozmaz diyelim :) o sırada bir esnaf gözüyle bakılsa dahi hani madem kişi satıcı olarak üye bu forumda ilgi alaka olur vs vs ama nerde o esnaflık :) Direkt kepenk kapatıyor size hatta teklif vs gibi şeyleri beğenmedimi benim çoğu zaman yaptığım gibi "ilginize teşekkürler" diyerek bir mesaj dahi atamıyor durum o derece vahim bence.
Teşekkürler
Her ne kadar şimdiye kadar satış yapmamış olsam da Özel Mesaj ve forum içi mesajlarda bazen ben de bahsi geçen problemler ile karşılaşıyorum (yaş ile ilgili olanlar hariç çünkü benden küçük pek fazla üye yok ama büyük olsalar da küstahlık derecesinde hitap edenler var!), hatta bir keresinde sadece bir ilan sahibine sattığı canlıların türünü yanlış yazdığını ve doğru türlerini Ö.M. ile belirtince ilan sahibi bana sinirlendi, tek bir mesaj attı ve benim cevap atmama rağmen bir daha cevap vermedi.
Talha bey, kişilerin yanlış bilgiler vermesi ve konuların bolca okunmasına rağmen çok az mesaj yazılması konusunda çok haklısınız ama bence forum hala işlevselliğini bitirmedi (gerçi ben yeni üye sayılırım, forumun eski halini bilmiyorum), bir çok yararlı konu; bilinçli, bilgili ve dürüst üyeler var, forumda her gün yenilikler oluyor ve bence her gün olan bu yeniliklerin en azından bir kısmı yararlı ve güzel yenilikler.