Özel Mesaja Cevap Vermemek!
Düşüncemiz olumlu ya da olumsuz olsada mutlaka cevap verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cevap almadan beklemek çok sinir bozucu bir durum. Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben bugüne kadar özel mesajla gelen bütün sorulara cevap verdim (atladığım olmadı sanırım) ve verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saçma bir soruya da henüz denk gelmiş değilim
[QUOTE=Balik Yemi]Bence kimse kimseye cevap vermek zorunda değil Emin Bey. Bazen o kadar saçma sorular soruluyor ki inanamazsınız.[/QUOTE]
Kesinlikle...
Forum aracılığı ile sorulduğunda zaten her zaman elimden geldiğince cevap veriyorum , cevap vermemişsem de canım istemiyordur...
Imzamdan da anlaşılacağı gibi, benim özel mesajlardan oluşan neredeyse artık özel bir forumum olmuş gibi idi. MSN adresi isteyenler, kaplumbağam ile ilgili özel görüşmek istiyorum diyenler... bu konuda artık arka arkaya ısrarlar gelmeye başlayınca mecbur kaldım böyle bir imza kullanmaya. Şu an rahatım açıkçası. Yine de hiçbirini cevapsız bırakmadım şimdiye kadar. Nezaket gereği en azından kısa da olsa bir cevap vermek yerinde diyorum.
İşte anlatmak istediğim buydu.
Dinimizde bile selam vermek sünnet almak farzdır.Sorulan soruya cevap vermek lazım bence çünkü o insanın sorduğu soru belkide onun bu işe yeni başladığından olabilir hoş görülü olmak lazım o sizin insanlığınızın yüksekliğidir.