osmoz makinaları
Arkada?lar osmoz arytym cihazlary hakkynda bilgi sahibi olan yardymcy olabilir mi?
Nasyl temin edilir?ne fiyatlardadyr?Küçük su arytym cihazlary da bu konuda i? görebilirmi(ihlas su arytma cihazy)
Çok fazla soru oldu . Yardym bekliyorum?
te?ekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=erkonoid]Ben geçen ay pompaly modelini 300 YTL'ye aldym.Günlük 180 litre su arytyyor.Su arytma cihazlaryndan farky,i?leyi? manty?y.Suyu (bakterilerin pekço?u dahil) önce 3 filtreden geçiriyor.Daha sonra membran ady verilen özel bölümde sudaki bütün molekülleri ayry?tyrarak depoluyor.Besleyece?iniz balyk e?er yumu?ak su tercih ediyorsa elde edece?iniz su yakla?yk 30 microsiemens iletkenlik ,0 gH , 0 kH ve 5.5 pH de?erlerinde çykyyor.Bu suyu bir miktar musluk suyuyla a?ylayarak istenilen sertlikte su elde edebilirsiniz.[/QUOTE]
sayyn erkonoyd yakynda bende dyscus beslemeye baslayacagym ycyn symdyden byr tane almak ystyyorum zyra akvaryum neredeyse bytty. nereden aldygynyz byzlerle paylasyrmysynyz acaba ? ben gyda carsysynda bulabylyrym dyye tahmyn edyyorum ama tabyky emyn degylym.. byrde markasy nedyr acaba?
saygylar
http://www.nur-su.com/index.php?page=sd3f21sd53f1ds5f13as2
Satyn aldy?ym firmanyn web sitesi.Buradaki ileti?im numarasyndan Genel Müdür Ahmet Kiraz'a ula?arak bilgi alabilirsiniz.(Benim de selamymy söyleyin lütfen)
Bana ?öyle bir yardymda da bulundular.Cihazyn orjinal kutusunda bulunan 12 litrelik basynçly depolama tanky yerine 100 litrelik bir tank verdiler ki ,çok i?e yaryyor.