Onur Uygun?
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 00:32
onuruygun sitede 10.000i geçen nadir üyelerden. Ve çok aktifti acaba neden online olmuyor bilen var mıdır?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 00:54
[QUOTE=OrdiBuko]onuruygun sitede 10.000i geçen nadir üyelerden. Ve çok aktifti acaba neden online olmuyor bilen var mıdır?[/QUOTE]
Onur kardeşimle komşuyuz, iki üniversiteyi birden okuyan ve bir arada götürmeye çalışan biri için gayet normal Onur genellikle tatillerde aktif görebilirsiniz hemde fazlasıyla ben bazen durakta görüyorum. Baracuda 2011-02-05 00:54:49
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 01:04
Bende bugün onu düşündüm.Nerde diye?Bayadır girmiyor siteye.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 01:05
[QUOTE=subwoofer]5 yılda 10000 olmuş, ben 6 ayda 900 e geldim, geçecem hepinizi :)))[/QUOTE]
Emre bey çok mütevazisiniz, Onur'un yazılarının içeriği fazlası ile doludur dikkat edin zorlamasın sizi,
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 08:49
Evet ya bende merak ettim şimdi forumun bilim adamıydı ne oldu bilen varmı?
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 10:34
Okulundan dolayı vakit bulamıyor foruma sadece. Okulu bittiğinde yada tatile girdiğinde tekrar aramızda olacaktır.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 12:05
Tek sorun okulda bekliyoruz o halde.
Zaten açığı fazlası ile kapatacaktır yukarıdada belirtildiği gibi forumun bilim adamı pozisyonunda Onur abi.
Zaten açığı fazlası ile kapatacaktır yukarıdada belirtildiği gibi forumun bilim adamı pozisyonunda Onur abi.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 01:57
Ben geldim.
Sercan; Ali Abi'nin dediği gibi yoğunluktan başımı kaşıyacak halim yok son zamanlarda. Bundan sonra elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama artık eskisi gibi saatlerce takılma şansım maalesef olmayacak gibi...
Ali Abi; eskiden durakta çok aktiftin, şimdi durakta görünmüyorsun.
Sercan; Ali Abi'nin dediği gibi yoğunluktan başımı kaşıyacak halim yok son zamanlarda. Bundan sonra elimden geldiğince girmeye çalışacağım ama artık eskisi gibi saatlerce takılma şansım maalesef olmayacak gibi...
Ali Abi; eskiden durakta çok aktiftin, şimdi durakta görünmüyorsun.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 14:18
Sercan bu sefer gitmeye niyetim yok. Sonra da geldi gitmiyor diye dert yanmazsın umarım.
onuruygun 2011-03-05 14:18:38
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 14:34
Şuna bak ya geldi gitmiyor.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2011 14:35
Bir kaç ay sonra da öyle bir konu açayım
Onur Uygun !
Arkadaşlar Onur abi her yerde neden gitmiyor :P
Yok abi sen her gün 24 saat forumda takılsanda neden gitmiyor diyen olmaz. Yukarıda yazıldığı gibi forumun bilim adamısın :D
Onur Uygun !
Arkadaşlar Onur abi her yerde neden gitmiyor :P
Yok abi sen her gün 24 saat forumda takılsanda neden gitmiyor diyen olmaz. Yukarıda yazıldığı gibi forumun bilim adamısın :D