Önerilerinizi bekliyorum.
Öncelikle şimdiden yardımlarınızdan dolayı tüm hobici arkadaşlara teşekkür ederim.Bende şu anda 2 adet malawi akvaryumu var.Daha önce bitki tankına geçmek için bi atılım yapmıştım fakat hüsranla sonuçlandı.Yeni bir akvaryum alıcam veya yaptırıcam ölçülerini ve beslemek istediğim balıkların kendi aralarındaki uyumunu sormak istiyorum.Beslemek istediğim balıklar melek , leon, kırmızı burun ,elma salyongozu,teryüzen çöpçü,beta yani kısacası lepistes kılıç hariç melek balığı leon kırmızı burun felan böyle bi tank kurmak istiyorum ve hangi tür bitki almam gerekli .Melek balıkların ve bu balıkların rahat bi şekilde yaşaya bilmeleri için en ideal akvaryum ölçüsünü bekliyorum.Siz değerli hobici arkdaşlardan.Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gerçekten harika gözüküyor bitkiler çok güzel yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim Murat bey .Sıra akvaryumu almaya kaldı SAYGILAR.
Gerçekten çok güzel görüntüler.Bu fotolardan sonra kesin bitki tankı kurucam .Dıscusa vericek okadar parm yok ama melek leon kırmızı burun plati kesin alıcam msn adresinizi ekliyorum.Bilgi alışverişinde bulunmak üzere ilginizden dolayı tüm yorum yazan arkdaşlara teşşekür ederim.
Tabi aklınıza takılan bi soru olursa cevaplaya bilirim. ayrıca discuslar da sertifikalıdır ve fiyatıda uygun yazmayalım reklam olmasın ama kalitelidir. kafanıza bi konu takılırsa çekinmeden bana msj atın cevaplamaya çalışırız.
beslemek istediğim balıkların kendi aralarındaki uyumunu sormak istiyorum.Beslemek istediğim balıklar melek , leon, kırmızı burun ,elma salyongozu,teryüzen çöpçü,beta yani kısacası lepistes kılıç hariç melek balığı leon kırmızı burun felan böyle bi tank kurmak istiyorum ve hangi tür bitki almam gerekli
Beta almayı düşünmüyorum. Arama yaptım ayrı dünyaların balıkları onlar. Leon almayı düşüyom sadece melek ve leon beslemeyi düşünüyorum.yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.