Öneriler üzerine değiştirdiğim akvaryumum
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 01:09
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=hVUQoXq8l_4&feature=youtu.be[/VID]
Boyut (cm):80X60X60
Kapasite (litre):288Canlılar: (3 vatoz) (2 çöpçü) (5 sarı prenses) (5 yunus )
Malzemeler: mıknatıslı cam temizleme, hava motoru, su ısıtıcısı, 2 floresan aydınlatma , termometre
Akvaryum Bakımı: haftada motor filtresi temizleme , 2 haftada dip çekimi ve 60 lt su değişimi
Kullanılan Yemler: granulat yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Fishtavit (multivitamin kompleksi )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 08:32
Hasan bey balıklarınız gayet sağlıklı görünüyor.
Akvaryum diziliminiz güzel, taşların ve ekipmanların yerleri. Ama ben akvaryumda doğallıktan yanayım. O ortadaki gemi ve bitkilerin yerine doğal taşlar, kayalar vs koyarsanız, daha güzel bir görünüm elde edebileceğinizi düşünüyorum.
Bu arada akvaryum ölçüleriniz bitkili için çok uygun :)... Tür değiştirmen isterseniz aklınızda bulunsun...
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 09:46
[QUOTE=Kemal KİREZCİ]Hasan bey balıklarınız gayet sağlıklı görünüyor.
Akvaryum diziliminiz güzel, taşların ve ekipmanların yerleri. Ama ben akvaryumda doğallıktan yanayım. O ortadaki gemi ve bitkilerin yerine doğal taşlar, kayalar vs koyarsanız, daha güzel bir görünüm elde edebileceğinizi düşünüyorum.
Bu arada akvaryum ölçüleriniz bitkili için çok uygun :)... Tür değiştirmen isterseniz aklınızda bulunsun...
[/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ediyorum ... Aslında yavruların saklanabilmesi için yapay bitki kullanmıştım :)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 09:56
Yavrular yapay bitkilerde pek saklanmazlar. Özellikle Çiklet grubu delikli taşları sever diye biliyorum.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 09:59
[QUOTE=Kemal KİREZCİ]Yavrular yapay bitkilerde pek saklanmazlar. Özellikle Çiklet grubu delikli taşları sever diye biliyorum.[/QUOTE]
Teşekkür ediyorum önerin için bitkileri kaldıracam ...
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 12:01