Önerii
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 19:32
Ben haziran temmuz aylarında yeni akvaryum alacağım.Boyutları yaklaşık 60-70 litre olacak (maddi imkansızlıklardan ve 14 yaşında olduğumdan dolayı).Akvaryuma canlı doğuran mı koyayım?Eğer canlı doğuransa lepisteslerden başka hangi balıklar olabilir ben neon tetra düşünüyorum.Fikirlerinizi bekliyorum
S A Y G I L A R . . .
S A Y G I L A R . . .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 19:40
Bence alıcagınız akvaryuma biraz daha masraf yaparak istediginiz gibi neon tetra alın.Masraf dedigim bitkisiydi tahtaydı.Canlı doguran olarak moli valifera olabilir. Radinant 2008-12-22 01:55:32
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 10:00
İbrahim kardeşim,neon tetralar çok güzel görünürler akvaryumda.Hele birde bitkilerle dekore ettinmi,zevkine doyamazsın.Birçok akvaristin düştüğü hataya sende düşüp birsürü balığı akvaryuma tıkış tıkış doldurma,tropikaller dayanıksız olduğundan her hafta 3 4 balığı öldürür atarsın.Neon tetrayla beraber moli,velifera,plati tarzı türleri düşünebilirsin.Ama dediğim gibi akvaryumundaki balık sayısı 7 8 i geçmemeli.4neon tetra 2moli 2de plati birazda bitki takviyesiyle bence çok hoş durur
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 03:01
Otuz.com'da bende tetra bakıyordum geçen gün tül zebra diye bir tetra türü gördüm pembe-kırımızı tonlarında bir bakın derim ..