Ölü yunus
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 14:10
merhaba arkadaşlar benim 2 adet yunusum öldü.Size sormak istediğim konu balıklar öldüğünde ölüleri akvaryumun dibinde ve balıklar şişmiş haldeydiler.Sizce bu bir Hastalıkmı?Benim bildiğim ölen balık suyun üstüne çıkar diye biliyorum.Diğer balıklarıma bişi olmasından korkuyorum.şimdiden saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 15:01
Balık sudaki akışa göre suyun her bölümündede bulunabilir.Hastada olabilirler ,mesala ağızları açıksa havasızlıktan,karınları çok şişkin ise dropsy olabilr.Dropsy de akvaryumda nitrata bağlııdır. Bulaşıcı değildir.Ama hastalık kendini önceden belli eder.
Sağlıklı balıklar:D
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2007 16:45
Ali Bey çok üzüldüm.Benimde bir çok balıgım ölüyor.Hastalık bulaşan hiç olmadı.. saygılar..
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2007 02:16
Bence balığınızın ölüm nedenini aramanız güzel bir davranış. Bulmanız da bir daha bu nedenden dolayı balıklarınızın ölmemesini engellemiş olacaksınız. Balıklarınızı görmeden birşey söylemek çok zor. Hatta ölümünün üzerinden bir süre geçtiyse de zor. Hastalıktan dolayı ölümler bildiğim kadarıyla ani olmuyor. Sizin adınıza üzüldüm. Umarım başka balık kaybetmezsiniz.