Okulda 6. kahvaltı buluşması 07,04,2012
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 18:42
İşlerden vakit bulursam bende ordayım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 20:07
[QUOTE=attar]Bir kaç sorum olacak karıştırmaktayım henüz öğrenmek istiyorum
[/QUOTE]
[/QUOTE]
1) Ankara derneği ile aynı ekip mi Ankara' da 2 farklı grup mu var onların buluşmalarıyla aynı mıdır ?
2) Ankara' da kaç dernek ve/veya klup var bunuda bilemiyorum bu konuda da açıklama yapılabilir mi?
Bahsettiğiniz konu çok ilginç. Ankarada bölünme yoktur.Tek bir grubuz,yani herkes ve her toplantı aynı.Bu kahvaltının sebebi istanbuldan gelen dostlarımız içindir.Cumartesi olduğu için bir çok kişi gelemeyecek ama bu farklı bir grup olduğumuzu göstermez.Belirli bir tarihimiz var derneğimiz ile ilgili kararları alacağımız bir buluşma tarihimiz var.O ayrı, bu sadece istanbullu dostlarımız geldiği için düzenlenen bir kahvaltı.
1) Ankara derneği ile aynı ekip mi Ankara' da 2 farklı grup mu var onların buluşmalarıyla aynı mıdır ?
2) Ankara' da kaç dernek ve/veya klup var bunuda bilemiyorum bu konuda da açıklama yapılabilir mi?
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 01:25
Keşke başka bir zaman olsaydı da bende katılabilseydim ama malesef aöf sınavlarım var Cihangir abi okulun yolunu ezberledik artık her zaman geliriz bu sefer affeola büyüklerimizden...Saygıyla eğiliyorum önünüzde
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 08:08
[/QUOTE]
Pala 2012-04-06 08:09:08
Kardeşim müsaitseniz sizide bekleriz kahvaltıya, hem yüz yüze daha ayrıntılı anlatırım size merak ettiklerinizi hemde beni tanımış olursunuz, hemde kahvaltı yaparız
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 09:01
[QUOTE=SONADOR]Zafer abi sağolsun. Şimdi herkes korkuyor.[/QUOTE]
Profilde yaşı gören, sevgi dolu mesajları gören, munis, naif bir kişi çiziyor tabi aklında. Bak şimdi mesajla telefonla sataşan varmı
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 18:10
[QUOTE=Pala][QUOTE=attar]Bir kaç sorum olacak karıştırmaktayım henüz öğrenmek istiyorum
[/QUOTE]
Kardeşim müsaitseniz sizide bekleriz kahvaltıya, hem yüz yüze daha ayrıntılı anlatırım size merak ettiklerinizi hemde beni tanımış olursunuz, hemde kahvaltı yaparız
[/QUOTE]
Hocam inşallah diyelim mamak bana baya uzak ama fırsatım olursa mutlaka geleceğim :)