Okuduğunuz veya okumakta olduğunuz en son kitap hangisidir.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 16:27
[QUOTE=BsB40_fb][QUOTE=Feanor]
Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar
Silmarillion - J.R.R. Tolkien
Bitmesin diye dua ediyor insan.
[/QUOTE]Puslu Kıtalar Atlası konusu nedir acaba...[/QUOTE]
Osmanlı zamanı İstanbul'unda geçen fantastik macera diyebiliriz Gerçekten çok değişik ve akıcı bir kurgusu var.Tereddüt etmeden alıp başlayabilirisiniz ki zaten incecik bir kitap.Bittiğinde keşke tuğla gibi olsaydı demiştim ben.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 00:50
[QUOTE=BsB40_fb][QUOTE=GhastLy]En son okuduğum kitap, sene 1998, Cin Ali'nin Oyuncakları [/QUOTE]
Cin alide ne cin aliydi ama Cin Ali Okulda,Cin Ali Tatilde......... bu arada teksas tommiks biriktiren varmı hala..1956 yılından beri Türkiye'de yayınlanan ve kardeş yayın olan Tommiks
Ben okuyorum abi eski yayınlarıda bir yerlerden edinip biriktiriyorum bayaa çizgi roman var
Ben okuyorum abi eski yayınlarıda bir yerlerden edinip biriktiriyorum bayaa çizgi roman var
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 04:11
Yusuf Ziya Arpacık --- yolbaşı
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 07:51
Eğer bu aralar kitap almayı, okumayı düşünenler varsa "Çanakkale Mahşeri- Mehmed NİYAZİ" tavsiye ederim. Mükemmel bir kitap.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 16:08
Yaz geldi kimse okuyamıyor. galiba sıcaklarda..Deniz kumsal kitap....:)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 16:32
En son okuduğum kitap Trevanıan-Kasaba(Maın),bi önceki okuduğum kitaplarına bakarak bu kitap oldukça vasat geldi,yada çevirisinden dolayı,kitabı okurken zorlandım.
Özellikle Şibumi'den sonra aynı hevesle kitaba saldırınca biraz bende hayal kırıklığı yaşattı,Yirminci Mil ise idare eder...
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 03:45
Bende bugün J.R.R Tolkien - Hobbit'e başladım. Çok heycanlı gidiyor, hemen arkasındanda her filmini yaklaşık 4-5 kere izlediğim Yüzüklerin Efendisine başlayacağım.
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 08:58
Babamın bşr öğrencisi vardı onunda babası camcıymış bana dedi eğer 1 ayda 3 kitap bitir akvaryum yapalım istediğin ölçüde öle diyince 4 günde 3 kitap bitti :D halime kaptan - 9.hariciye koğuşu- tanrı ve sevgi
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 16:03
Hobbit'i okuyan arkadaşlara tavsiyem Yüzüklerin Efendisi'ne başlamadan önce Silmarillion ve Güç Yüzüklerine Dair'i mutlaka okumaları.Özellikle Silmarillion efsane bir eser.Evrenin ve Orta Dünya'nın,ırkların ve ilk tanrıların yaradılışı vs. kısacası filmde gördüğünüz herşeyin nasıl var olduğu zamanın başlangıcından itibaren anlatılıyor.O kadar güzel bir yaradılış destanı ki filmini çekmeyi hiç bir yönetmenin gözü yemez.Tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 20:17
Arkadaşların maşallahı var.Güzel kitaplar takip ediliyor...
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 17:26
Fedailerin Kalesi Alamut - Wladimir Bartol
Hasan Sabbah ve öğretilerini,müritlerini nasıl etkilediğini,Assassin's Creed serisinin çıkış noktasını öğrenmek isteyenlerin okumasını tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 23:16
MAXIME CHATTAM adlı yazarın kaosun sırları adlı kitabını okuyorum çok sürükleyici bir hikaye kesinlikle tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 03:00
En son okuduklarım...
Cezmi Ersöz - Beni Asıl Hayat Aldattı
Canan Tan - En Son Yürekler Ölür ( Aşk ve Organ Naklini bir araya getiren mükemmel bir roman.Herkese tavsiye ederim.. )
Cezmi Ersöz - Beni Asıl Hayat Aldattı
Canan Tan - En Son Yürekler Ölür ( Aşk ve Organ Naklini bir araya getiren mükemmel bir roman.Herkese tavsiye ederim.. )