NIKON D3000 ile Birkaç Kare Tropheus Bulupoint
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 10:52
İlk kareyi beğendim flaş da iyi ayarlanmış ancak kadraja biraz daha dikkat ederseniz daha güzel kareler ortaya çıkacaktır...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 11:30
Çok başarılı fotoğraflar abi balıklara diyecek söz yok zaten süperler...
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 12:30
Erkan balıkların hayırlı olsun, çok güzel balıklar. İlk yavrularından isterim haberin olsun. İnşallah kayıpsız büyütürsün.wiwiwi 2010-05-31 14:22:54
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 12:48
Harika bir dekor aynı dekorlardan senden almıştım ikollarm makina gibi üremeye başladı:) darısı başına
Yine süper dekor yapmışsın balıklrın çok güzel sağlıklı şimdiden bol yawrular:)
Yine süper dekor yapmışsın balıklrın çok güzel sağlıklı şimdiden bol yawrular:)
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 12:51
[QUOTE=felixpc]Harika bir dekor aynı dekorlardan senden almıştım ikollarm makina gibi üremeye başladı:) darısı başına [/QUOTE]
Kardeşim almıştım deme bari :) Biz dekor satarmıyız? İmkanımız varsa 6 kayadan 3ü başka hobiciye hediye ederiz :) Seninkiler gibi başlarlarmı görücez bakalım, tşk.
[QUOTE=tiger005]Kardeşim bu balıklar elinde bana gösterdiğin balıklarmı eğer onlarsa ne olmuş bunlara kapkara çok gözel nekadan mükembel balıklar olmuşlar yaaaa [/QUOTE]
Evet kardeşim bunlar o gün sizin ofiste göstermiş olduğum balıklar doğrudur. Ama sizin şirketten bir tek sen beğendin anlaşılan, Serkan bey'den ses seda yok baksana :)
Tşk. Sağlıklı Balıklar
Kardeşim almıştım deme bari :) Biz dekor satarmıyız? İmkanımız varsa 6 kayadan 3ü başka hobiciye hediye ederiz :) Seninkiler gibi başlarlarmı görücez bakalım, tşk.
[QUOTE=tiger005]Kardeşim bu balıklar elinde bana gösterdiğin balıklarmı eğer onlarsa ne olmuş bunlara kapkara çok gözel nekadan mükembel balıklar olmuşlar yaaaa [/QUOTE]
Evet kardeşim bunlar o gün sizin ofiste göstermiş olduğum balıklar doğrudur. Ama sizin şirketten bir tek sen beğendin anlaşılan, Serkan bey'den ses seda yok baksana :)
Tşk. Sağlıklı Balıklar
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 22:44
Balıkların güzel görünüyor abi.Umarım sağlıklı kayıpsız büyütürsün balıkları.İnşallah bi gün bende uygun bir akvaryum yaptırıp tropheus beslemek istiyorum.
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 23:09
Gördüğüm kadarıyla kum ve dekor seçimi görünürde oldukça güzel ve balıklara uygun. Dekorun,ışıklandırman ve düşündüğüm daha bir çok güzel şeyi bu balıklara verdiğini düşünürsek oldukça güzel tamamlamış akvaryum tam akvaryum denebilir balıklarda tam balık denebilir halde. Hayırlı olsun bol yavrulu ve sağlıklı günler Erkan Bey.
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 08:31
Erkan tekrar hayırlı olsun. Gerçekten çok beğendim balıklarını. Eğer imkanın olursa daha çok foto koyarmısın senden kopya çekmek isterim. Sana olan sözümü unutmadım. Bol yavrular.
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 08:38
[QUOTE=erkin1970]Erkan tekrar hayırlı olsun. Gerçekten çok beğendim balıklarını. Eğer imkanın olursa daha çok foto koyarmısın senden kopya çekmek isterim. Sana olan sözümü unutmadım. Bol yavrular.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Erkin abi, bir süper sonra genel hatlarıyla bir konu açarım tanıtım bölümüne. Senin ilangi olayı gibi olmadı kolay oldu bizim tropheus işi, işte abilerimiz sağolsun. Sözün benimde aklımda haberlerini bekliyorum.
Sağlıklı Balıklar
Teşekkür ederim Erkin abi, bir süper sonra genel hatlarıyla bir konu açarım tanıtım bölümüne. Senin ilangi olayı gibi olmadı kolay oldu bizim tropheus işi, işte abilerimiz sağolsun. Sözün benimde aklımda haberlerini bekliyorum.
Sağlıklı Balıklar
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 08:55
[QUOTE=neo1907] [QUOTE=erkin1970]Erkan tekrar hayırlı olsun. Gerçekten çok beğendim balıklarını. Eğer imkanın olursa daha çok foto koyarmısın senden kopya çekmek isterim. Sana olan sözümü unutmadım. Bol yavrular.[/QUOTE]
Sağlıklı Balıklar
[/QUOTE]
Sağlıklı Balıklar
[/QUOTE]
Yakın bir zamanda bende yorumlarınız için balıkların resimlerini koyacağım. Önce reim çekmem gerekecek :)
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 09:39
Erkan ben sana demiştim tropheusun zevki bir başka diye...sonunda aynı yola çıktık seninle galiba..balıkların hayırlı olsun ..bol sağlıklı yavrular dilerim...isteğimi sen biliyorsun :)
kendine iyi bak ...görüşürüz ..
Erdal...
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 10:06
[QUOTE=capricorn34]
E tabi ben eski tropheusçulardanım bembalarım vardı hatırlatırım :) İstediğini biliyorum aklımda araştırmalarım devam ediyor.
Sağlıklı Balıklar Dilerim
Erkan ben sana demiştim tropheusun zevki bir başka diye...sonunda aynı yola çıktık seninle galiba..balıkların hayırlı olsun ..bol sağlıklı yavrular dilerim...isteğimi sen biliyorsun :)
kendine iyi bak ...görüşürüz ..
Erdal...
[/QUOTE]E tabi ben eski tropheusçulardanım bembalarım vardı hatırlatırım :) İstediğini biliyorum aklımda araştırmalarım devam ediyor.
Sağlıklı Balıklar Dilerim