Niçin Sohbet Odasına Gelen Gidiyor
Arkadaşlar ben turizimci olmama rağmen ekranımın bir köşesinde sohbet odasını takip ediyorum ancak gelen gidiyor.Adı üzerinde sohbet odası girip çıkmanın bir anlamı yok.Sohbet etmek için o odaya giriyoruz ve online olduğumuz sürecede o oda da kalmak bence en mantıklısı.
Yanlış hatırlamıyorsam sohbet odasının gerekli olduğunu söleyen üye arkadaşlarımız vardı.Hepinizi bekliyorum oraya sohbeti koyulaştırmak için.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yukarıdaki linkler gibi Örn:Aktif konular,ayarlar,ana sayfa,yardım bölümüne sohbet konulabilir.Refet Bey bu konuyu yapabilirse ilgi artacaktır.
Saygılar,
Neden mi? İzah edeyim... Geçenlerde arkadaşın bir tanesi cinsellik içeren bir filmin şahıs şahıs konuşmalarını yazıyordu. Nedeni ise konuşulacak konu olmayışı imiş.
Saygılar.
Neden mi? İzah edeyim... Geçenlerde arkadaşın bir tanesi cinsellik içeren bir filmin şahıs şahıs konuşmalarını yazıyordu. Nedeni ise konuşulacak konu olmayışı imiş.
Saygılar.
[/QUOTE]
Lütfen bu gibi durumlarda bizler sohbette olmazsak hata var butonunu kullanınız veya öm ile bildiriniz.
Saygılar,
Chat odasına her üye girebiliyor bir ayrım yok zaten sayfa deneme aşamasında.Ömer Bey'e sonuna kadar katılıyorum.Bu duruma bende şahidim.Açıkçası baya bir çıkışmıştım o esnada.
Chat odasına her üye girebiliyor bir ayrım yok zaten
sayfa deneme aşamasında.Ömer Bey'e sonuna kadar katılıyorum.Bu duruma
bende şahidim.Açıkçası baya bir çıkışmıştım o esnada.
İsim hatırlıyorsanız gereken yapılır. Lütfen sohbet odasında seviye
düşürenleri uyarmak yerine moderatörlere bildirin.
Saygılar!