New Goldfish, Old Aquarium.( Yeni Resimler S:95 )
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2013 17:00
[QUOTE=class4444]Oktay abi onu yapamam yahu yazıktır kendi hallerinde yaşıyorlar yaşlanıp ölen olursa veriyorum sadece.
Kadir abi hiç şansın yok cebimde getirir sen içerde çay demlerken salarım tankına hepsini sonra çıkar hadi çıkarabilirsen
Cihan aslında kerevitte olabilir bak bide ona el atıyım en iyisi
[/QUOTE]
Kadir abi hiç şansın yok cebimde getirir sen içerde çay demlerken salarım tankına hepsini sonra çıkar hadi çıkarabilirsen
Cihan aslında kerevitte olabilir bak bide ona el atıyım en iyisi
[/QUOTE]
Sırada ne var Gökhan ,karides,kerevit derken ıstakozada el atarsın :) Kadir Gökhan'dan uzak dur sonra demedi deme :))
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2013 00:15
Abi Gökhan beni dinlemiyor aslında büyük akvaryumu bitkiliye çevirteceğim ama başaramadım henüz
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 14:52
:))) İkiside fiyasko olacak gibi. Gökhan büyük akvaryumu bitkili yapsa uğraşmak istemez çabuk sıkılıyor. Gökhan abide malum bu akvaryumuda bir kaç aya bozar gene döner japona sonra yine yapboz:) Alıştık artık :)))
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 22:10
Kadir abi yakında senin akvaryuma bol miktarda lepistes bırakacagım gibime geliyor abi japonlar canavar gibiler şimdi onları nasıl bırakıp bitkili yapıyım
Oktay abi değişik türlere bakmak herzamna ilgimi çekmiştir, sırada ne var bende bilmiyorum yeni bir tür keşfedilirse kesin temin ederim gibime geliyor
Cihan bizde fiyasko olmaz yeterki isteyim biraz şimdilik rölantide gitmek daha iyi hatta yavaş yavaş akvaryum eksiltmem lazım, izin dönemi elimde bir adet otomatik yemleme makinası var diger iki akvaryumu o günden önce boşaltmalıyım yada balıklarını çıkarıp sadece bitki bırakmalıyım
Oktay abi değişik türlere bakmak herzamna ilgimi çekmiştir, sırada ne var bende bilmiyorum yeni bir tür keşfedilirse kesin temin ederim gibime geliyor
Cihan bizde fiyasko olmaz yeterki isteyim biraz şimdilik rölantide gitmek daha iyi hatta yavaş yavaş akvaryum eksiltmem lazım, izin dönemi elimde bir adet otomatik yemleme makinası var diger iki akvaryumu o günden önce boşaltmalıyım yada balıklarını çıkarıp sadece bitki bırakmalıyım
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2013 08:31
Gökhan sen otomatik yemleme makinası iste, benim izinlerim ile denk gelmesin ben sana veririm bende her akvaryum için bir tane yani 3 tane var sıkma canını:P
cieb 2013-07-21 08:32:23
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2013 23:14
Maşaallah balığın keyfi yerinde görünüyor,bu arada balık senin balığın yahu saglıcakla besleAma az resim yuklemıssın devamınıda beklıyoruz
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 17:39
Niye öyle diyorsun sen pVc borudan ona bir Timer takarsın otomatik yem makinası yaparsın bak teori benden gerisi sana kalmış Elektrikçilen timer alırsınmesutok 2013-07-22 17:39:55