Nevşehirliler
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2008 10:23
Arkadaşlar merhaba, merkezdeyim daha önce yazdığım akvaryumu yaptırdım fakat epeydir girmiyordum yazamadım. Şu anda 4 büyük boy sarı prenses var 5 tane 1.nesil yavruları var (yaklaşık 6 aylık), 30 tane 2.nesil yavruları var (40 günlük) ve 3.nesil yavrular geliyor bugün 22.gün hala ağzında bekletiyor 2-3 gün içerisinde bırakır diye düşünüyorum. 2 tane de yunus var bayağı büyüdüler ama yavru alamadım. Aslında buradan birbirimize yardımcı olmamız daha iyi olur diye düşünüyorum. Herkese selamlar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2008 15:37
[QUOTE=esener] Volkan sen nerelerdesin bakim?[/QUOTE]
Abi sen Kpss ile ben OSSyle ugrasip duruyorum iste. Bilgisayari kaldirdim. Ara sira girebiliyorum. Sen napiyosun nasil gidiyo calismalar 4 ay kaldi sinava
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2008 19:36
merhaba bende nevşehirliyim mrkezdeyim 2000 evlerdeki bimin orda oturuyorum 1 tane 65 litrelikjapon akvaryumum ve 1 tanede 50 litrelik malawi ciclied akvaryumum var
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 18:46
merhaba nevşehirli arkadaşlar
nevşehirdeki akvaryumculardan memnunmusunuz fiyatlar düşük mü hangi akvaryumcudan alışveriş yapıyorsunuz
şahsen ben nevşehirdeki akvaryumculardan hoşnut değilim fiyatlar o kadar düşük değil akvaryumcular hakkındaki şikayet ve önerilerinizi dile getiriseniz memnun olurum
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 19:04
Nevşehirli arkadaşlara merhaba bende Gülşehir nüfusuna kayıtlıyım.Ankarada oturuyorum.Kalbim Nevşehir ve Nevşehirlilerle hepinize selamlar.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 19:23
Benimde annem Ürgüplü. Bu kış anneannemi kaybettik oraya defnettik. Ürgüpün eskilerindeniz. Oralara selamımı iletirim. Şen olasın ürgüp diyelim selam edelim :)
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2008 01:19
nevşehirli hobiciler tanışalım, ben nevşehir merkezdeyim
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 23:51
arkadaşlar benim erkek yunus dişi yunusu nerdeyse öldürecek,gün boyunca akvaryumda tur attırıyor. ne önerirsiniz