Nevşehirliler
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2010 20:10
Yaza Nevşehir'de olursam bende katılabilirim.Hemde çok güzel olur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 09:09
Merhabalar Ankara' da yaşıyorum NEVŞEHİR/AVANOS/ÖZKONAKLIYIM. Herkese selam eder sağlıklı balıklar dilerim. Ankara'daki arkadaş ve abilerimle tanışmak isterim. Her türlü elimden gelen her konuda yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 16:09
[QUOTE=arif06]
Ankarada nerde oturuyorsunuz bende Ankara'dayım Etlik'te vede Avanos'luyum.
f.torres 2010-11-26 20:17:38
Merhabalar ankarada yaşıyorum NEVŞEHİR/AVANOS/ÖZKONAKLIYIM herkeze selam eder sağlıklı balıklar dilerim ankaradaki arkadaş ve abilerimle tanışmak isterim hertürlü elimden gelen her konuda yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz
saygılar..
[/QUOTE]Ankarada nerde oturuyorsunuz bende Ankara'dayım Etlik'te vede Avanos'luyum.
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 19:57
Merhaba musa etlik ayvalıdan taşındım ama sürekli ordayım şuan çamlıca demet tarafındayım avanosun çok köylükleri var ama özkonak lı çıkmaz ankaradan :)numuneyiz biz görüşelim kardeşim enkısa zamanda bi organize işler çevirelim..
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 20:00
Ankara'da buluşma yapsak 5-6 kişi oluruz galiba.Tanışalım muhabbet edelim.Bi geldiğinde ayvalıda görüşelim veya topluca görüşelim nası isterseniz 45 gün sonradan itibaren bana her türlü uyar malım baş belası KPSS var
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2010 08:41
Bu başlığa ilk olarak 19 Kasım 2006 da yazmışım , o günden bu güne buluşma yapılamadı.Hadi bakalım bi 4 yıl daha geçmeden umarım buluşma olur.
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 12:01
Ben varım ankaradayım şu an ama konyada olucam bir aylıgına gelip giderim eger ankarada oldugum gunlere denk gelirse gadanızı alırım :))) gülşehir-tuzkoy
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 20:21
Derinkuyu Suvermez Ö.M
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2010 21:46
Ben nevşehirli değilim ama geziye gitmiştim gerçekten çok büyülü bir yer çok ilginç.Herhalde hayatımda bir daha böyle ilginç ve gözehoş gelen yerşekilleri göremem.Nevşehire iyi bakın.