Neocaridina Hakkında Soru
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2017 14:19
Beyler ben neocaridina türü beslemek istiyorum ilk karides deneyimim olacak. tank su değerleri şu şekilde
Klor : 0
Ph : 6.4
Kh : 6
Gh : 3
Nitrit : 0
Nitrat : 5 10 arası
neocaridina için uygunmu. özellikle gh ve kh de değişiklik gerekirmi
Klor : 0
Ph : 6.4
Kh : 6
Gh : 3
Nitrit : 0
Nitrat : 5 10 arası
neocaridina için uygunmu. özellikle gh ve kh de değişiklik gerekirmi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2017 18:08
[QUOTE=KaridESK]Resul bey kullandığınız su çeşme suyu mu ? Ph ve gh değeri düşük baya.
Saygılarımla...[/QUOTE]
Evet. Ama tezgah alti ariticidan aritiyorum
Saygılarımla...[/QUOTE]
Evet. Ama tezgah alti ariticidan aritiyorum
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2017 18:13
Anladım.Eğer neocaridina bakıcaksanız direk çeşmeden aldığınız suyu dinlendirerek kullanmanız daha uygun olur.Arıtma su caridina türleri için kullanılır sadece.
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2017 18:23
[QUOTE=KaridESK]Anladım.Eğer neocaridina bakıcaksanız direk çeşmeden aldığınız suyu dinlendirerek kullanmanız daha uygun olur.Arıtma su caridina türleri için kullanılır sadece.
Saygılarımla...[/QUOTE]
Sagolasin. Gh + diye bi urun var onu alsam su uygunolurmu birde bu su caridana icin uygunmudur.
Saygılarımla...[/QUOTE]
Sagolasin. Gh + diye bi urun var onu alsam su uygunolurmu birde bu su caridana icin uygunmudur.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2017 20:14
[QUOTE=rslsrc]
[/QUOTE]
Arıtma suyu uygun tabi ki ama suyun ph ını düşürebilen aktif toprak ile kurulum yapmanız lazım şuan ülkemizde ada amazonia,glasgarten,akadama,shrirakura,dennerle gibi aktif toprak markaları mevcut.
Kısacası;
Aktif toprak,
gh+
iletkenlik ölçer,
gh test
gerekli caridina akvaryumları için.İlk kurulumları biraz maliyetli oluyor malesef.
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Arıtma suyu uygun tabi ki ama suyun ph ını düşürebilen aktif toprak ile kurulum yapmanız lazım şuan ülkemizde ada amazonia,glasgarten,akadama,shrirakura,dennerle gibi aktif toprak markaları mevcut.
Kısacası;
Aktif toprak,
gh+
iletkenlik ölçer,
gh test
gerekli caridina akvaryumları için.İlk kurulumları biraz maliyetli oluyor malesef.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2017 22:26
[QUOTE=KaridESK]
Kısacası;
Aktif toprak,
gh+
iletkenlik ölçer,
gh test
Saygılarımla...[/QUOTE]
gh 4 hariç diğerleri bende var zaten. bnde kh yüksek diyorlar . onu nasıl düşürürüm gh yi düşürmeden toprak zaten dennerlennini karides topragı
Kısacası;
Aktif toprak,
gh+
iletkenlik ölçer,
gh test
Saygılarımla...[/QUOTE]
gh 4 hariç diğerleri bende var zaten. bnde kh yüksek diyorlar . onu nasıl düşürürüm gh yi düşürmeden toprak zaten dennerlennini karides topragı