Neden sobet odaları na kimse girmiyor?
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2008 17:17
İyi günler herkese ve sağlıklı balıklar, neden sohbet odalarına tecrübeli bilgili ağabeylerimiz yada arkadaşlar girmiyorlar? Sorulardan başımız ağrır diye mi? :)halongan 2008-06-17 17:43:06
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2008 17:23
İnsanlar da tam bu yüzden girmiyor zaten,kimse girmiyor diye.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2008 17:25
Daha önce de böle bir konu açılmıştır herkes girerim demesine rağmen verilen gün ve saatte 5 kişi vardı. Bu gelmeyenler arasında bende vardım.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2008 17:27
Sohbet odaları zaten üyelerin isteği üzerine kuruldu. Kanımca çok avantajı ypk. Forumdan bilgi alışverişi yapmak daha sağlıklı, en azından açıp tekrar tekrar okuyabilirsiniz. Yani bilgilerin kalıcılığı açısından forum daha sağlıklı olur.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2008 17:27
Ben odadayım.Beklerim.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2008 18:10
[QUOTE=aLkIn41]Daha önce de böle bir konu açılmıştır herkes girerim demesine rağmen verilen gün ve saatte 5 kişi vardı. Bu gelmeyenler arasında bende vardım.[/QUOTE]
JaCobSEn__ 2008-06-17 22:26:18
Alkın bey çok açık sözlüsünüz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2008 00:06
[QUOTE=alper 38]
İyi günler herkese ve sağlıklı balıklar, neden sohbet odalarına tecrübeli bilgili ağabeylerimiz yada arkadaşlar girmiyorlar? Sorulardan başımız ağrır diye mi? :)[/QUOTE]
MEsela girip bilgi paylaştım diyelim. Oradaki 3-5 kişi anlattığımı bilecek ve herkes çıktığında bilgi uçup gidecek. Bunun yerine ben orada olmasam da herkesin görebileceği bir yerde yazılarımın bulunmasını tercih ederim.
Bir diğer konu da ortamın yetersizliği. Mesela ben kimi konuları açıklamak için 1 sayfa yazı yazmak zorunda kalıyorum. Ama sohbet kısmında ancak 1 satır yazabilirim, sonra araya başka laf girer. Benim anlatacağım da havada kalır.
MEsela girip bilgi paylaştım diyelim. Oradaki 3-5 kişi anlattığımı bilecek ve herkes çıktığında bilgi uçup gidecek. Bunun yerine ben orada olmasam da herkesin görebileceği bir yerde yazılarımın bulunmasını tercih ederim.
Bir diğer konu da ortamın yetersizliği. Mesela ben kimi konuları açıklamak için 1 sayfa yazı yazmak zorunda kalıyorum. Ama sohbet kısmında ancak 1 satır yazabilirim, sonra araya başka laf girer. Benim anlatacağım da havada kalır.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2008 00:12
Onur Hocam , sizde haklısınız ama o zaman o bölüm neden var ? Bende sohbet odasına girerim hep ama kimse yok ?
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2008 00:15
[QUOTE=aqua_boy]Onur Hocam , sizde haklısınız ama o zaman o bölüm neden var ? Bende sohbet odasına girerim hep ama kimse yok ?[/QUOTE]
Üyelerin istekleri üzerine...
Ama ne giren var ne kapıdan içeri bakan var....
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2008 00:16
Genelde hobiciler uzun konuşmalarını msn yoluyla halletmekteler. Yada forumda konu açarak yada ö.m. yoluyla dialog kurmaktalar. Sohbet odasınında bu doğrultuda pek kullanılmadığı anlaşılıyor.
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2008 00:17
Aslında sohbet odası yerine sitenin anasayfasında anlık yazışmalk için yer olsa yani yeni bir pencereye gerek kalmadan anasayfada olsa herkes kullanır orayı ve bazı acılmış konuların tekrardan açılması engellen miş olur .Sorusu olan kişi orda sorar bi kaç cevap alır, böylece fazla konu acılmamış olur. cybererkan 2008-06-18 00:19:13
Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2008 00:18
Selam,
Bir kaç gün önce bende mavi odaya girmiştim, meraktan
Kimse yoktu. Ama şu var; bu odalarda illaki balıklarla alakalı birşey konuşmak gerekir mi ki? Günlük hayattan da bahsedebiliriz. Güleriz, eğleniriz biraz da