neden devamlı ceza alıyorum?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben olsam aklımı kaybederim. Bu ne sabırdır böyle? Moderatörlük hakikaten zor iş.
Nebahat Hanım; eğer söyleyecekleriniz sonradan aklınıza geliyorsa mesajınızın altında "düzelt" yazan butona tıklayınız. Böylece sonradan aklınıza gelenleri aynı mesajın devamıymış gibi yazabilirsiniz.
Bir de Selim değil, Selim Bey diye hitab ederseniz daha iyi olur. Ben tanıdığım birine bile forumun kuralları gereği hitab ederken dikkat ediyorum.
Valla özür dilerim Selim bey den.Ben bey olarak yazdığımı sanıyordum. Farkettiyseniz bir önceki tabirimi o şekilde kullandım. Kasti bişey değil yani. Birde nerde düzelt butonu var ben göremedim.Şimdi gördüm. Bu forumu yavaş yavaş çözücem galiba. Tabi ozamana kadar kaç kere ceza alrım bilemem. Maderotör arkadaslar ve diğer benle muhattap olan arkadaşlar kusura bakmayın. Bu forumun kurallarını net olarak bilmediğimden kaynaklanıyor herşey. İnşallah zamanla daha da iyi olur. İlginiz için teşekkür ederim...
Arkadaşlar bence yeter özürdiledi arkadaşımız özür nedemektir?beni affedin bidaha yapmayacağım.Konuyu uzatmayalım.Saygılar
Bence bu konuyu fazla uzatmayalım.
Nebahat hanım, eğer sizden sonra cevap yoksa lütfen "DÜZELT" yazan yere basıp eklemek istediklerinizi, tek mesaja sığdırın. Yoksa bu üyeliğiniz de kurallar gereği silinecektir.
Saygılarımla.
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Düzelt butonu var alt tarafta.