Ne Türler Koyabilirim ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=sansiro78]130*60*60 akvaryumumda kary?yk ciklet bakyyorum içinde 4 yunus 2 ya?ayan kaya 1 sary imparator 3 aqua 1 çikolata prenses 1 sary prenses 1 albino zebra 2 snow prenses 1 büyük vatoz 1 büyük kedi baly?y var bu akvaryuma uyumlu ba?ka neler koyabilirim önerilerinizi bekliyorum bide izmirdeyim ve akvaryumun içine aksesuar bulamyyorum bulabilece?im yer bilen varsa yardym bekliyorum ?imdiden saolun Bide sonradan aklyma geldi kedi baly?y yylan baly?yna benzer bi?ey baya büyüyecekmi? acaba cikletlerime sorun yaratyrmy??? [/QUOTE]
Bu çikolata prenses dedi?iniz balyk nedir acaba?
Öncelikle tek olan balyklarynyzyn yanyna e? balyklar alsanyz daha iyi olaca?yny dü?ünüyorum ama onu haricinde tek bir tür öneririm oda AHLY olabilir sa?lykly balyklar dilerim
SAYGILAR.....
Peki çikolata, kyrmyzy Prenses nasyl oluyor? Siz akvaryumculara bakmayyn onlar hertürlü isim takarlar bu konu?an balyk bile derler siz isterseniz net olan resimlerinizi koyun yardymcy olmaya çaly?yryz site'yi incelemenizi tavsiye ediyorum. Kedi baly?y olurmu demi?siniz bence sadece malawi türlerini besleyin resim eklemeniz için link'i a??y?yda sa?lykly balyklar dilerim.
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=6261&P N=1