Ne seçmeliyim
Buraya mesajınızı yapıştırınız. Arkadaşlar nano 35 lt tuzlu su akvaryumunu kuralı 1 hafta oldu içindeki herşeyi kurulu 300 lt lik bir tanktan aldım yani kurulu bir düzenden. .Şuanlık ters giden birşey yok anemon ve hermit var şimdilik. Renklendirmek istiyorum içini xenia tüp kurdu vs seçimlerim neler olmalıdır önerilerinizi bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Olcay hoşgeldin,
Hoş buldum:) Evet palyaço vardı anemonlarda baya çoktu güzel bir tanktı.. Renklendirme konusu en çok önem verdiğim şey palyaçodan önce mercanlar ve polipler.. ışığımı değiştirmeyi düşünüyorum.. şuan hermit var akvarcuma 1 haftaya karides gelicek ondan alıcam bir sorum daha olucak sizlere deniz tavşanı alsam uygun olurmu sisteme ilginiz ve önerileriniz için teşekkürler
Tuzlu suya hoşgeldiniz, verilen tavsiyeleri dikkate aldığınızda sorunsuzca devam ettirebillirsiniz. Gereken cevaplar verilmiş, bunlara ek olarak anemona dikkat etmenizi öneririm. Yerli türlerden sulcata, fazla ışığa ihtiyaç duymuyor oldukça dayanıklı bir tür, sadece dikkat edilmesi gereken nokta mercanlar, dikkatsiz bir balık yada omurgasız için çok büyük tehlike oluşturabiliyor.
[C]2,1,63384[/C] [C]3,2,63384[/C] [C]4,3,63384[/C]
İl: Bursa