Ne besleyeceğimi şaşırdım yardımcı olun
Merhaba arkada?lar.Daha önce 5 yyl kadar bir akvaryum tecrübem var.Japon,havuz japonu,canly do?uranlar,astronot,otçul pirana,pangasus v.s v.s beslemi?tim. ?imdi akvaryumumu tekrar kuruyorum.
Ölçüleri Uzunluk 1 mt , Yükseklik 40 cm, Eni 30 cm.Ama ne besleyece?ime bir türlü karar veremiyorum.Chiclidh dü?ünüyorum aslynda.Lütfen kafamdaki sorulara yardymcy olun.Daha önce hiç Chiclidh beslemedim. Bu akvaryumda chicklid beslenirmi ? Olursa hangi türden almalyyym ? Aklymda sary prenses ve yanyna bir yada iki tür koymak istiyorum. Sary prenses, mavi bir cins ve 2,3 tane papa?an gibi.Bir tanede vatoz. Sizce ne yapayym acaba ? Ayryca bu türler sürekli saklanyyormu ? O zaman biraz sykycy olur.Çok kararsyzym çokk
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sary prenses yanyna Yunus ve Lithobates gibi balyklar koyabilirsiniz.
2 Vatoz yeterli olacaktyr.
Di?er türlerdende 1 'er erkek 3 'er di?i koyabilirsiniz.(Sary prenses+Yunus+Lithobates)
Ciklitler ile ilgili daha geni? bilgiyi Malawi forumuna veya Amerkan ciklitleri forumuna bakarak ö?renebilirsiniz.
Saygylar,
Maksimum fazlaly?y budur.
E?er balyklaryn daha rahat bir ortamda ya?amasyny isterseniz 1 tür azaltabilirsiniz .
Saygylar,
[QUOTE=musstyy_1907]10 tane frontosa yavrusu akvaryumunuzda geli?imini tam olarak yapamaz kanaatimce bende akvaryumumda frontosa beslemeyi dü?ündüm ama 150 lt olan akvaryumumun frontosaya yetmeyece?ini dü?ünüyorum.[/QUOTE]
Anladym oke saolun.