National geograpy nihayet sesimizi duydu
Güzel kardeşim, öncelikle interneti olmayan veya kullanamayan kişiler senin bu duyurunu nasıl görecekler bunu merak ettim bir. İkincisi acemi olanlar ve hevesli olanlar bu programı hiç seyretmesin daha iyi. Bana anlatırmısın acaba acemi bir akvaryum sever bu seyrettiğin programdan ne öğrenir? Veya neye heves eder? Adam asgari ücretle çalışıyor, televizyonda programda 2.5 milyon dolarlık denizaltıyla balık yakalamaya gidiyorlar. Buna mı heves edecek? 3 tonluk tamamen yapay olan bilmem kaç yüzbinlik deniz akvaryumu yapmayamı heves edecek?
Ayrıca bir konu açtıysan eleştilere de açık olmalısın ve eleştirilerde olmalı ki insanlar kendince düşünüp, bu doğru bu yanlış diye ayırt edebilsin, karar verebilsin. Yoksa konu senin diye senin doğru bildiklerini, düşündüklerini kimse kabul etmek zorunda değil.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bende diyorumki arkadaşının evinden veya bir şekilde bu programı veya duyuruyu gören kişiler akvaryumun cazibesine kapılabilir içindeki heves ortaya çıkabilir diyorum. Ayrıca illaki bu programı izlediğimizde milyon dolarlık akvaryummu kurması gerek insanların neyse herkez düşüncelerini paylaşabilir ama konuyu ilk satırından itibaren okursan konu tartışma ve tiye alınmaya kadar gitmiş elbette herkez düşüncesini paylaşsın ama akvaryumla ilgili olan bir programın amerikan kültürü yok show yok milyon dolarlık bir program noktasında oldugunu tartısmanın ne gereği var diyorum ben begenmeyenlerin yorumlarına açıklamada bulunmadım konu başka amaçlara gittiği için konuyuda bu nedenle açmadığım için açıklamada bulunuyorum bunda nevar öte yandan kimsenin düşüncesine kimse müdahale edemez ama marjinal yorumlarada buradan programın okadarda marjinal olmadığını anlatmaya çalışıyorum yoksa herkezin düşüncesine saygımız var ama konuyu açan olarak bu amaçla açılmadığının uyarısını yapmak zorundayım saygı çerçevesindeki tüm yorumlara saygımız var bu bir show programı bunu söylemem programı sahipleniyorum anlamına gelmez lütfen konuyu başından okuyunuz neye yorum yapmışım nerde yorumsuz kalmışım ne amaçla konunun açıldığını birkez daha anlamaya çalışın lütfen tartışmaya neden olacak söz hakkı doğuracak tartışmalara gitmesin diye kişiselleştirmiyelim ben burada konun ne amaçla açıldığını belirtmek zorundayım bu bir akvaryum programı showda olsa amerikan kültürü veya başka birşeylerin akvaryumla alakalı olan bir konuda ne alakası var herkeze teşekkürler.
Abim gibi konuştun abi haykırarak güldüm