National Geographic Su Altı Dünyası
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 17:38
Geçenlerde National Geographic Su Altı Dünyası belgeseli aldım ve sizler için bu belgeselden bazı fotoğraflar çektim. Belgesel video yani hareketli olduğu için fotoğraf çekmek zor o yüzden elimden geldiği kadar HD çekmeye çalıştım. İşte o muhteşem cıvıl cıvıl rengarenk dünyadan görüntüler:
Balık nerdeyse hiç gözükmüyor pes wallah...
En çok çekim yaparken zorlandığım bu fotoğraf olsa gerek, bu canlı okadar kıpır kıpırki en az 20 çekim sonrasında bu görüntüyü elde ettim. Canım çıktı bunu çekene kadar...
Bu balıklar gerçekten harika. Hepsi aynı anda dönerek Hortuma benzer bir görüntü çıktı ortaya...
Yunuslarda o balıklara eşlik ediyor...
Balık nerdeyse hiç gözükmüyor pes wallah...
En çok çekim yaparken zorlandığım bu fotoğraf olsa gerek, bu canlı okadar kıpır kıpırki en az 20 çekim sonrasında bu görüntüyü elde ettim. Canım çıktı bunu çekene kadar...
Bu balıklar gerçekten harika. Hepsi aynı anda dönerek Hortuma benzer bir görüntü çıktı ortaya...
Yunuslarda o balıklara eşlik ediyor...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 18:12
Gerçekten harika resimler.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 00:47
Tayfun güzel resimler çekmişsin,belki biliyorsundur vlc media player diye bi player var onda açarsan belgeseli ,programda enstantane yakalama modu var,filmin istediğin heryerini foto olarak yakalayıp bilgisayara kaydedebiliyorsun,bu işini dahada kolaylaştırır. Jose 2011-01-26 01:25:54