muz
Arkadaşlar herkese selam bilindiği gibi muz protein ve vitamin
bakımından çok zengin bir meyvedir acaba diyorum balıklara versek
nasıl olur? Çok merak ediyorum deneyeniniz var mı ?Herkese saygılar .
Yazınızda düzenleme yaptım.Lütfen anlaşılır ,kelimeleri yutmadan yazınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok ilginç.Acaba akvaryumunuzun suyu kirlendimi?
NOT:İmzanıza adınızı ve soyadınızı girerseniz hitap etmek daha kolay olucaktır.
Saygılar.
Arkadaşlar, zaten bilimselliğini bende araştırmadım. Amacım sadece bunu siz balıkseverlerle paylaşmaktır. Benim balıklarım çok sevdiler.
Saygılar....
Oncelikle Baliginizin türü ne onu soylerseniz daha iyi olur bence.Ben Cichlidlerime haslanmis ispanak veriyorum.2 ayda bir kere tabi.Ama astronotlarima ne versem yiyorlar valla.Hatta marul vermistim bir kere onu bile yediler.Benim cocuk ekmek atmis akvaryuma onuda yemis.Artik bilmiyorum yani alabalik gibi bu astronotlar ne bulurlarsa yiyorlar.Ama bence baliga gerekli gidalar illa balik yeminde olacak degil.Eger muzda da ayni protein varsa verin derim.Tabi saglam baliklar icin gecerli.
BEN YUNUS-SARI PRENSES-YAPRAK ÇİKLET-PAPAGAN DAN OLUŞAN AKVARYUMA BALIKLARIN YİYECEGİ KADAR UFAK BİR İKİ PARCA ATTIM FAKAT HİÇBİRİ YEMEDİLER....
Bakmayın 60 balık olduğuna, onların hepsi kardeş gibiler, yemde ortak suda. Ne tür beslediğimi sormuştunuz, malawinin favori türleri, amerikan türleri, ve birde labirentgiller familyasından. Son olarak, köpekbalıklarımı unutmayım. Unutmayın onlarda bizim gibi kardeştir....
Saygılar.....