musaakvaryum.com yeni türler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben de henüz 1 aydır Ankaradayım. Her ne kadar Ankarayı bilmesem de, geldiğimin ertesi günü Musa akvaryuma gitmek için yola koyuldum. Sora sora zor da olsa buldum. Malatyadaki bazı akvaryumcular asık suratlı olunca, Musa akvaryuma girerken biraz çekindim ama beklediğimden sıcak karşıladı Musa abi...
Sera ürünlerimizdeki indirimimiz devam etmektedir , bütün ürünlerimiz orjinal sera olup ithalatcı firma seramoni ve Ankara bayisi orjinpet garantisi altındadır.Hicbir ürün sahte değildir.Bu acıklamayı bazı fiatların cok uygun olmasından dolayı akıllara gelen acaba sorusuna istinaden ve diğer meslektaşlarımız tarafından dillendiren sahte sözlerine karşılık firma olarak yapma gereksinimi duyduk, isteyen arkadaşlar 0 312 213 25 05 den dahili 2 numarasını tuşlayarak orjinpet e ulaşarak öğrenebilirler.Herkese hayırlı ve sağlıklı günler.
Nilüfer , batalık sazı ( her ceşit cichlid balığı ile olur ), bacoba , gül bitkileri stoklarımıza girdi sitede görmüş olduğunuz yeni bitkilerin resimleri kendi bitkilerimizin resimleridir.