Murat Litov'un Özel Mesajına Tekzip
Özel Mesajında:
Merhaba benim Murat. Beni siteden sildiler, bu nikle girdim. En son yazdığım Wild Fish(F0) yalanlarına kanmayın adlı yazıdan dolayı. Şuna emin oldum. Bu akvaryum.com sitesinin sahibi Refet Ali Yalçın ile Ahmet Murat Yıldız iş ortaklarılar. Hiç kimse nedensiz yere birisini bu kadar korumaz, bilmem anlatabildimmi. Ünlü yazı aşşağıda
Bu yazıyı ve yazdığı bir yazıyı yazmıştır. Bu kişi ne yazık ki yalan söylemektedir. Kişi kendisi silinmek istemiştir.
lito Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2006 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: programcı(İktisat,End.Müh,Kamu Y.mastır) Gönderilenler: 884 |
Konu: Silen: Lafayette |
Wild fish sertifikası üzerinden sağlanan
haksız kazançların önlenmesi adına yaptığım çalışmam , çıkar
gruplarının baskısı ile akvaryum.com sitesinden silinmiştir. Bundan
dolayı üyeliğimin silinmesini istiyorum. isteyen herkeze gerçek Wildfish(F0) belgesinin nelerden oluştuğunu gönderebilirim.
Saygılarımla
| |
F15 Camerun Bay Calvus ,F16 Moba, F18 Kapamba, F21 Mic. Mabilibili, F23
Lep. Kigoma, F25 Lep. Albino Kitumba,F100 lep. Moba,F1000 Mic.Kriza | |
Bununla birlikte konuyu ben değil moderatör arkadaşlar silmiştir, konunun silindiğini silindikten sonra öğrenmişimdir, silinme sebebi ise F0 balıkların özendirilmemesi ve bu tip kısır tartışmaların site huzurunu kaçırmamasıdır. Öğrenmek sorgulamaj isteyenler mesajında da gizlemedim, e-postasından öğrenebilirler. Sonuçta kişi yalancı bile olsa faydalı zararlı her bilgi okunmalı insan kendisine göre bir seçim yapmalıdır ancak bahsettiğimiz gibi bu F0 olayının suyu çıktığından ve hep site huzuru kaçırdığından hangi bakış açısıyla ilgili olursa olsun konu siliniyor. O dönemlerde zaten sınavlarım olduğu için siteyle ilgilenememekteydim.
Her hafta top oynadığım, beraber İstanbul'a gittiğim arkadaşımın bile yarışmaya hatalı oy kullanmasından dolayı özel üyeliğini aldım, ki açık alanda değildi oyları ben görüyordum, görmemezlikten gelsem kimsenin haberi olmazdı. O durumda bile öyle yaparken, bu gibi açık durumda kimseyi koruyup kollamayacağımız açıktır.
Konunun silinme amacı söylenenin tam aksine F0 balıklar alehine bir durumdur, zira alanları ve satanları da bildiğimden rahatlıkla söylüyorum ki bu gibi tartışmalar balıkları popüler yapıp siparişleri arttırmaktadır. Koruyacak kollayacak olsam böyle katakulliye de bavurmam, F0 balık tanıtımını engellemem, kendime bir F0 Tanganyika tankı kurar, tanıtırım insanları özendirir adres gösteririm, sonuçta yapacak olsam işimi nasıl yapacağımı iyi biliyorum.
Aslında açıklama yapmak istemyordum sonuçta çoğu üye beni az çok tanıyor ancak bu akvaryum alemi öyle bir alemki ben bile acaba ortak F0 balık mı getiryiorum diye kendimden şüphe eder oldum
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
lito Forum Üyesi Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2006 Konum: Ankara Durumu: Çevrim Dışı Meslek: programcı(İktisat,End.Müh,Kamu Y.mastır) Gönderilenler: 884 |
Konu: Silen: Lafayette |
Wild fish sertifikası üzerinden sağlanan
haksız kazançların önlenmesi adına yaptığım çalışmam , çıkar
gruplarının baskısı ile akvaryum.com sitesinden silinmiştir. Bundan
dolayı üyeliğimin silinmesini istiyorum. isteyen herkeze gerçek Wildfish(F0) belgesinin nelerden oluştuğunu gönderebilirim.
Saygılarımla
| |
F15 Camerun Bay Calvus ,F16 Moba, F18 Kapamba, F21 Mic. Mabilibili, F23
Lep. Kigoma, F25 Lep. Albino Kitumba,F100 lep. Moba,F1000 Mic.Kriza | |
[/QUOTE]
Çıkar gruplarının baskısı, bu baskının bizim davranışlarımızı etkilemesi... Ben bir şey demeyip sözü atalarımıza bırakayım. Atalarımız ne güzel demiş; kişi başkasını kendi gibi bilirmiş.
Ben bu konuda bildiğim tek şey sanırım bu sertifikaların fo olduğu için değil sağlıklı balık sertifikası, ama bunu bu forumda değil ama başka forumda verilen ilan aynen murat beyin bahsettiği gibi verildi .Elbette bu olay geçen yıl yapıldı ,adı geçen İthalatçı lütfen insanları salak yerine koymasın Ve geçen yıl başka sitelerdeki verdiği ilanlara baksın.Refet beyin ortaklık olayıda tamamen hayal.Çünkü bu konu yeni bir konu değil şimdi ona çamur at izi kalsın yapılmış.
[QUOTE=bjkalley] Sonuçta kişi yalancı bile olsa faydalı zararlı her bilgi okunmalı insan kendisine göre bir seçim yapmalıdır ancak bahsettiğimiz gibi bu F0 olayının suyu çıktığından ve hep site huzuru kaçırdığından hangi bakış açısıyla ilgili olursa olsun konu siliniyor.
[/QUOTE]
İnsanların arzuladıkları , düşledikleri balıkları evine kadar ulaştıran bir insandan bahsediyoruz. Balıkları kırıp piyasaya saf olmayan balıkları süren birisinden değil. Yada yaptığı işten haksız kazanç sağlayan biri değil bizim istediğimiz akvaryumlarımızda görmek istediğimiz saf temiz ırkları getiren birisinden bahsediyoruz murat beyden.Hobicileri F0 balıklara özendiriyormuş , ne kadar güzel birşey keşke herkes saf temiz ırk balıkları beslese , ırkları saflıkları bozulmamış resimlerde , videolarda değilde akvaryumlarında görmek istedikleri balıklar.Murat bey bu konuda bütün hobicilere destek oldu yardım etti.Sorunlarımızı görüşlerimizi dinledi , ve yardımcı olmaya çalıştı , yardımcı olduda.
Meltem ablanın dediği gibi. 'Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[/QUOTE]
Konunun silinme sebebi F0 balıkların özendirilmemesidir. Forum kurallarımızda açıkça belirtilmiştir. Doğal yaşama saygı duyuyoruz. Doğal yaşamın hobiciliğe kurban verilmemesi gerektiğini savunuyoruz.
Saygılar
Son pişmanlık fayda etmiyor,bu çekememezlik niye?Herşeyi bir kenara bırakın arkadaşlar amaç hobi ve dostluk,bundan ödün vermeden akvaryum.com yoluna devam edecektir.
Saygılarımla.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir