Multi Marka Dip Süpürgesi Aldım (Resimli)
Bu arada fiyat 30 YTL. Markasy : Multi ve 2 adet C tipi pil ile çaly?yyor. Dipten, yarattygy akym sayesinde aldygy suyu tekrar akvaryuma bo?altyyor ancak ufak ve çok syky örülmü? özel bölmesinde tortular hapsoluyor. Aletin kapakly ve arka kapak resimlerini + akvaryumdaki a?yry yemleme neticesinde dibi e?eledikçe aletin beyaz kuma?ynyn ne hale gedli?ini görmenize yarayacak resimleri çektim
Gördü?ünüz gibi akvaryumdan çekim sonrasy nerdeyse kyrmyzy boyaya boyanmy? gibi olan kuma? aslynda beyaz
Bu aletten ba?ka kullanan arkada?lar var ise onlardaki görüntü nasyl yani bu kadar kirlenme oluyor mu dicem ama imkan yok ahh eni?te ahh ne olur o kadar yem atmasan ?unlara da akvaryumu bri gün berrak görsem a?a?ydaki resim aletle bu dip çekimi syrasynda olu?an görüntü akvaryumda balyklar nasyl ya?yyor hayret
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ynalyz akvaryumunuzun uzak resminden dahi çok fazla yem atty?ynyz ve düzenli su de?i?imlerini yapmady?ynyz belli oluyor.Bu derece bulanyk suyu berrakla?tyrabilmek için epeyce u?ra?manyz gerekecek.
Sa?lykly balyklar dilerim...
ucundaki bardak gibi olan kysmy cykaryp akvaryumdaki salyangozlary toplamystym bu multi ile cok isime yarady suan salyangoz flda kalmady bi ay topladyk ama cok i?e yarady....benim dusuncem buyuk akvaryumda cok kullanysly diil benimki gibi islerde etkili zaten kullanym yuksekligi 40cm normalde ama ben ucuna ek falan yapmystym sonucta kucuk akvaryumu olanlar için en guzel icat bu supurge derim
sevgiler
Arkada?lar ayny aletten bende de var. Yyi çaly?yyor tavsiye ederim. Ayny beyaz torba bende de pislik ile doluyor fakat yukarydaki resimdeki kadar de?il. Çünkü yemleme dikkatli ve günlük çekim yapynca daha az pislik çykyyor. Bu aleti kullanyrken dikkat etmeniz gereken tek ?ey var su seviyesi. Aletin üzerinde su seviyesini gösteren bir etiket var ve etiketin seviyesinden daha çok suya batyryrsanyz aletin su girmemesi gereken yerlerine; motora ve pillere su giriyor. Bir kaç kullanymdan sonra da alet zarar görüyor. Aletin boyu kysa ve su seviye çizgisini mutlaka geçmek zorunda kalyyorsunuz. Çözüm ise her kullanymdan sonra pilleri söküp içindeki suyu bo?altyp kurulamak..
Akvaryuma asabilece?iniz bir askysy oldu?undan akvaryum suyunu bo?altmada acayip i? görüyor oldukça kuvvetli bir motoru var. Yyi dü?ünülmü? bir alet bir de suya tam batyrylabilecek ?ekilde dizayn edilmi? olsaydy daha iyi olurdu...
Sa?lykly balyklar