Mücevher Ciklet Hakkında
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2020 17:18
1 aylık mücevher yavrularını büyük tankıma almak istiyorum ama su değişimden etiklenirler mi ? Alacağım tankta da bunlarda biraz küçük yavrular var [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221792/230420201717201.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221792/230420201717271.jpg[/IMG] yavrular bu boyutta
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2020 18:41
[QUOTE=Kadircn]1 aylık mücevher yavrularını büyük tankıma almak istiyorum ama su değişimden etiklenirler mi ? Alacağım tankta da bunlarda biraz küçük yavrular var [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221792/230420201717201.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/221792/230420201717271.jpg[/IMG] yavrular bu boyutta [/QUOTE]
Güzel bir aşılamayla aktarılabilir
Güzel bir aşılamayla aktarılabilir
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 01:44
Evet aşılama iş görür ama mücevher yavruları sandığımızdan daha dayanıklıdır
Beğenenler: [T]221792,Kadircn[/T]
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 08:21
[QUOTE=Kadircn]Aşılamayı ne kadar sürede nasıl yapmamı önerirsiniz?[/QUOTE]
En az yarım saat balıkları koyacağınız su da oturmuş bakteri kültürü oturmuş su olmalı en az içinde canlı yoksa en az 1 hafta boş çalıştırılmıs ya da su dengeleyiciler eklenmis sekilde 1 2 gün çalışması gerek yani bakteri kültürü oturmus olsun ki balıklar şoka girmesin.
En az yarım saat balıkları koyacağınız su da oturmuş bakteri kültürü oturmuş su olmalı en az içinde canlı yoksa en az 1 hafta boş çalıştırılmıs ya da su dengeleyiciler eklenmis sekilde 1 2 gün çalışması gerek yani bakteri kültürü oturmus olsun ki balıklar şoka girmesin.
Teşekkür Edenler: [T]221792,Kadircn[/T]
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 11:54
[QUOTE=Lifeeee_00]Evet aşılama iş görür ama mücevher yavruları sandığımızdan daha dayanıklıdır [/QUOTE] aslında yavrular yetişkinler kadar dayanaklı değil en ufak su değişiminde 100e yakın yavruyu kaybettim
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 12:01
[:nazar:][QUOTE=Kadircn] aslında yavrular yetişkinler kadar dayanaklı değil en ufak su değişiminde 100e yakın yavruyu kaybettim[/QUOTE]
Tabiki haklısınız yetişkinler kadar değil ama çoğu ciklet yavrusundan dayanıklı olduğunu gözlemledim onu kasteddim dediğim gibi zaten aşılamasız olmaz en az 45 dakikalık bir aşılama iş görür diye düşünmüştüm[:iyi:]
Tabiki haklısınız yetişkinler kadar değil ama çoğu ciklet yavrusundan dayanıklı olduğunu gözlemledim onu kasteddim dediğim gibi zaten aşılamasız olmaz en az 45 dakikalık bir aşılama iş görür diye düşünmüştüm[:iyi:]
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 12:46
[QUOTE=Kadircn]Kafama takılan bir soruda yem bulma konusunda sıkıntı yaşarlar mı alacağım akvaryum 300Litre[/QUOTE]
Yem ne kullancaksınız
Yem ne kullancaksınız
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 13:41
[QUOTE=Okansari]
Yem ne kullancaksınız [/QUOTE]
Yavrulara Ağırlıklı olarak bitkisel tetra pro algea. Ve tetra discus olması gerek kırmızı et yemi. Balıkar 1 ayda bu boya geldiler bana biraz yavaş büyüyorlar gibi geliyor
Yem ne kullancaksınız [/QUOTE]
Yavrulara Ağırlıklı olarak bitkisel tetra pro algea. Ve tetra discus olması gerek kırmızı et yemi. Balıkar 1 ayda bu boya geldiler bana biraz yavaş büyüyorlar gibi geliyor
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2020 13:48
[QUOTE=Kadircn]
[/QUOTE]
Canlı artemia tavsiye ederim boylandırmada en etkili yemlerdendir.yem atacağınızda ışık acık olsun yavrular görebilsin yeterli onlar bulup yer :)[EDIT]Okansari,2020-04-24 13:50:14[/EDIT]
[/QUOTE]
Canlı artemia tavsiye ederim boylandırmada en etkili yemlerdendir.yem atacağınızda ışık acık olsun yavrular görebilsin yeterli onlar bulup yer :)[EDIT]Okansari,2020-04-24 13:50:14[/EDIT]