Msobo Magunga İle Devam
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 10:33
Gökhan abi gözün aydın. Yavrularınıda görürüz inşallah . Sağlıklı büyütmen dileğimle.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 10:40
Membe deepleriniz hayırlı olsun. Kazasız belasız büyütürsün inşallah. Sabahın 6 sında terminale balık karşılamaya gidince eşinizden ben gelsem o saatte kalkmazdın gibi bir tepki aldınız mı merak ettim
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 12:51
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 13:11
Üstad hayırlı olsun sağ salim eline ulaşmalarına sevindim.kazasız belasız büyütmeni dilerim :)
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 21:08
Hayırlı olsun membe deeplerin arkadaşım .bende sabahın 6 sında terminalden damızlık boy f0 membe deeplerimi almıştım anlıyorum sizi:) güle güle büyütün serkan abinin membeleride bir başka ;) benim dişilerde 1, ayında yani dün yumurta aldı iki tanesi darısı ileride sizinde başınıza
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 22:53
Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim.Saolun varolun.
Melih Bey...Eşimle Ünivesite döneminde bolca otobüs seyahatlerinde bulunduk.Ben çok bekledim onu terminallerde : ) Ben kalktığımda o zaten mışıl mışıl uyuyordu zaten : )
İlk mesajımda belirttiğim gibi en büyük korkum boy farkına istinaden olumsuz bir tablo ile karşılaşmaktı. Evden işe gitmek için çıkarken son bir gözlem yaptım ve maalesef 1 tane kaybımız var. En son tabloda yavrunun kafası yoktu maalesef. Şimdi işten geldim. Ve hepsi kaynaşmışlar bir sorun yok çok şükür. Kısacası sıkıntıyı bir kayıpla atlattık.Buna da şükür diyorum. Yemleme yapınca hepsi geliyor artık.
Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek : )
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 12:17
Minikler emin ellerde. Malawinin ülkemize girmiş bir çok türünü besleme imkanım oldu, şu an benim gönlüme taht kurmuş iki türe de (msobo magunga-membe deep) sahipsiniz. Minikleriniz ile sağlıklı hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 15:53
Gökhan Bey sağ salim aldınız balıkları çok sevindim.Maşallah çok güzeller ekibi tamamladınız artık.Sağlıklı bol yavrular diliyorum.
effectual07 2012-12-30 21:46:26
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 23:48
Selamlar...
Başta Serkan Üstadım olmak üzere herkese güzel yorumları için teşekkür ederim.
Bugün güzel bir sürprizle karşılaştım ve aileye 10 adet daha Membe Deep yavrusu katıldı. Kayınçom Membe Deep aradığım dönemi not almış ve bugün Ankara'dan Antalya'ya gelirken sürpriz yapıp yanında 10 adet Membe Deep getirmiş.Sayı iyicene çoğaldı. Kimden aldın dedim ama orasını sen karıştırma diyor - Yılbaşı hediyesi : ) Daha 1 gün geçti aradan yenileri geldi. Bu sefer gelenler şanslı çıktı çünkü tacize uğramayacak kadar alışkın grup buldular karşılarında.Son tablo şu :
15 Magunga - 15 Luwino - 24 Membe Deep - 10 Albino Cüce Vatoz
Artık yeni tanka geçmek tamamen farz oldu.Bugün görüştüm ustayla Mobilya üst kapağıyla beraber tamamen bitmiş.Yarın da aksilik çıkmazsa camlar geliyor.Çarşambaya gün aldım ama bakalım zaman ne gösterecek.Umarım yolunda gider herşey.
Bugün tableti hafiften ıslatayım derken bir anda ısırmaya başladılar.Bende hemen telefonu alıp video çekeyim dedim.Buyrun :
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=6o41nNDeMFE[/VID]
Yenilerle beraber fotolar :