mrb.yeni bir akvaryum ama:(
Öncelikler herkese merhaba diyorum..Forumda 2 gündür geziyorum en sonunda kayıt olmaya karar verdim.çünkü akvaryumcular yeterince bilgi vermediler..neysee
Gecenlerde tanıdığımız biri akvaryum verdi önceden japonlarım vardı ama sınavlara hazırlandığımdan bakamadım..şimdi tekrar denemek istiyorum ama bu sefer daha değişik tür yunus v.s türlerini beslemek çok istiyorum akvaryum 120 litre sanırım..Sizce besleyebilirmiyim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu geç saatte bana zaman ayırdığınız için teşekkürler..yunus la ilgili bilgi edindim..Şuan 60cm lik akvaryumum var yunuslarında burada yaşayamıcağını öğrendim..akvaryumcu bana yaşar dedi ama onun maksadı satılsın diye tabiki..ben uzun bir müddet bakmak istiyorum o yüzden daha sağlıklı bilgiyi siz değerli arkadaşlardan alacağımı düşünüyorumm.
ii geceler..
Bilmiyorum yunusla papağan arasında bir karar vermem gerek sanırım..yoksa daha büyük bir akvaryum mu gerekir oda biraz zor ama
kaan bey ilginiz için çok teşekkürler..bide sizin akvaryumun resmi varmı acaba merak ettim dekoru ben nasıl bir dekor yapacağımıda bilemiyorum..
Merhaba Simge Hanım;
Yunus Cichlidler büyük boyutlara ulaşabildiği ve geniş yüzme alanlarına ihtiyaç duydukları için 120 litrelik akvaryumda strese gireceklerdir.Mutsuz olacaklar ve dolayısı ile sizi de mutsuz edeceklerdir.Nacizane tavsiyem 1 erkek 3 dişi sarı prenses beslemeniz hem sizi hem de balıklarınızı mutlu edecektir.Aşağıdaki linkleri incelerseniz faydası olacaktır.Sağlıklı balıklar.
http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=3&alt_kat=225
http://www.akvaryum.com/balik.asp?id=3&alt_kat=201
Saygılar.
yok yok ben kararımı verdim yunus alayım belki biraz daha büyük bir akvaryum olursa sonradan papağanda alabilirm..şimdilik yunus ve s.p. 120 litre de umarım rahat yaşarlar yunuslar. ben onların rahat yaşamaları için elimden gelen neyse yapacağım tabi sizlerin yardımı ile. zaten yavru almayı düşünüyorum.
1e-3 d yunus, 1e-3d sp toplam 8 balık ediyo sanırım dekoruda onlara uygun yaparsam, onlarda bende mutlu olurmuyuz bu koşullarda?
Merhaba Simge Hanım;
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Yunus ve sarı prenses iyi bir seçim.Akvaryumunuzda uygun bu türlere.Güzel bir dekorla sizde, onlarda çok mutlu olabilirsiniz.
Saygılar.