Mpanga ve Yunus Yavrularım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=sorceres]Tebrik ederim Alptekin kolonin güzel. 6 dişinden de kısa sürede yavru alırsın inşallah Yavruların gelmesine ne kadar kaldı kaçıncı günü bugün? [/QUOTE]
Yavrular geldii İşte yeni fotoğraflar ve akvaryumun yeni dizaynı..
Yalnız bir sıkıntı var erkek balıklar ışığı yakınca pasifleşiyorlar kapatınca baskın oluyorlar ışık çok mu geliyo acaba korkuyorlar anlamadım sanırım floresanı değiştireceğim. Floresan:T8 Grolux
[/QUOTE]
İnşallah,kafamda kayalara tutunmuş anubiaslardan oluşturulmuş dekorlar ile güzel bir Tropheus akvaryumu var inşallah hayalimi gerçekleştirebilirim.Bu akvaryum biraz acemice oldu kabul .
Artık resmi olarak Tropheus İkola türüne geçmiş bulunmaktayım.Tanganyika sevdasına 4 adet 4cm lik İkola ile başladım aynı boylarda İkola bulabilirsem balıkları 10 a tamamlayacağım.Resimleri birazdan koyacağım şu anda suya alıştırılıyorlar..
Hemen tavsiyeleri alabilirim. Dekor şimdilik fazla bir şey düşünmüyorum bir iki adet kaya ve iki adet Anubias düşünüyorum ilerleyen zamanlarda Fosil kaya ve sazlık gibi kalın yapraklı bir bitki türü daha ekleyeceğim.. Yem olarak ne kullanabilirim? Sera Flora fazla kullanımda bloat yapıyormuş diyorlar.. Granugreen olabilir mi? Nls cichlid formula var,nls thera+a var bir çok yem çeşidi elimde mevcut hangisi daha güzel renklendirir,hangisi daha sağlıklıdır.. Fikirlerinize muhtacım.