Mpanga Demasoni Akvuryumu Son Hali
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2012 23:33
Fotoğraf:
Boyut (cm):100x40x50
Kapasite (litre):200 Litre
Canlılar:2 e 9 d Mpanga 1 e 4 d Demasoni
Malzemeler:Jebo 4 sepetli dış filtre, Lifetech 3 sepetli dış filtre, 2 çıkışlı hava motoru, 300 w ısıtıcı, Gynas Kaya
Akvaryum Bakımı:Haftalık dip çekimi
Kullanılan Yemler:Sera Flora, Tetra Spriluna, Trophical dip yemi, Tetra Pro Vegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya Tuzu
Boyut (cm):100x40x50
Kapasite (litre):200 Litre
Canlılar:2 e 9 d Mpanga 1 e 4 d Demasoni
Malzemeler:Jebo 4 sepetli dış filtre, Lifetech 3 sepetli dış filtre, 2 çıkışlı hava motoru, 300 w ısıtıcı, Gynas Kaya
Akvaryum Bakımı:Haftalık dip çekimi
Kullanılan Yemler:Sera Flora, Tetra Spriluna, Trophical dip yemi, Tetra Pro Vegetable
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya Tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 00:31
Emeğinize sağlık..
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 13:59
Demosoni ile mpanga nın çapraz üreme yani kırdığını bilmenizi isterim demosoni dişisi ile mpanga erkeğim çiftleşmişti bilginize.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 23:36
Çağrı abi en yakın zamanda bende aynı boyutlarda br akvaryum kuracağım ben tercihimi demasoni ve saulosi denyana kullancağım.
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 23:49
Ali Samet kardeşim demasoni renkleriyle harika bir balık ama Mpanga'da çok güzel. Mpanga'yı kolay kolay değiştirmem sanırım :) şuan 13 tane yavru aldım Mpanga'dan bir demasonim'inde ağzı 1 haftalık dolu. Fakat sauolsi kafamı hep kurcalıyor kesinlikle saulosi yap derim akvaryumuna ben bile düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2012 22:42
[QUOTE=_Cichlid_]Demasoni yerine Saulosi yapsam peki nasıl olur Babür bey?
[/QUOTE]
Benim ısrarla önerdiğim iki tür budur soulosi ve demosoni bu iki tür hem çok iyi anlaşıyorlar hem mükemmel görsel oluyor beslenme türleri aynı davranışları da bu yüzden demosoni ve soulosi yi besleyin derim. Sağlıklı hobiler dilerim.
Benim ısrarla önerdiğim iki tür budur soulosi ve demosoni bu iki tür hem çok iyi anlaşıyorlar hem mükemmel görsel oluyor beslenme türleri aynı davranışları da bu yüzden demosoni ve soulosi yi besleyin derim. Sağlıklı hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2012 08:09
Mükemmel ellerinize sağlık ..