Mpanga Akvaryumum - Yorumlarınızı Bekliyorum
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2014 18:50
Arkadaşlar öncelikle ilk konumdan herkese merhabalar, sağlıklı hobiler
Yeni kurmuş olduğum Mpanga Akvaryumuma elimden geldiğince doğal ve uygun ortam hazırlamak için uğraştım, umarım başarmışımdır. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. Gelişimleri buradan sık sık paylaşacağım.
Kurulumda ve dizaynda bana çok yardımcı olan Orçun Topaloğlu kardeşime teşekkür ediyorum
Fotoğraf:
Boyut (cm):65-25-35h
Kapasite (litre):60 Litre
Canlılar: 13 Adet Mpanga Yavrusu, 1 Adet Cüce Vatoz, 1 Adet Frenatus
Malzemeler: 10 Kg Kuvars Kum, Kaya Dekorları Bulgaristan-Burgas'dan Kendim Topladım, 1 Adet Ufak Mangrow Kökü, Life-Tech 838 Dış Filtre, Sera Air 275 R Plus Çift çıkışlı Hava Motoru, TetraTec Isıtıcı 100W, Aydınlatma: Samsung Led Gün Işığı
Akvaryum Bakımı: 20 Günde Bir %10 Su Değişikliği, Ufak Çaplı Dip Çekimi
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Az Miktarda Kaya Tuzu
Gürkan Songür 2014-09-17 15:59:40
Yeni kurmuş olduğum Mpanga Akvaryumuma elimden geldiğince doğal ve uygun ortam hazırlamak için uğraştım, umarım başarmışımdır. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.. Gelişimleri buradan sık sık paylaşacağım.
Kurulumda ve dizaynda bana çok yardımcı olan Orçun Topaloğlu kardeşime teşekkür ediyorum
Fotoğraf:
Boyut (cm):65-25-35h
Kapasite (litre):60 Litre
Canlılar: 13 Adet Mpanga Yavrusu, 1 Adet Cüce Vatoz, 1 Adet Frenatus
Malzemeler: 10 Kg Kuvars Kum, Kaya Dekorları Bulgaristan-Burgas'dan Kendim Topladım, 1 Adet Ufak Mangrow Kökü, Life-Tech 838 Dış Filtre, Sera Air 275 R Plus Çift çıkışlı Hava Motoru, TetraTec Isıtıcı 100W, Aydınlatma: Samsung Led Gün Işığı
Akvaryum Bakımı: 20 Günde Bir %10 Su Değişikliği, Ufak Çaplı Dip Çekimi
Kullanılan Yemler:
Rotifish Spirulina Flakes Pul Yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Az Miktarda Kaya Tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2014 20:34
Elinize saglik cok guzel bi akvaryum olmus saglikli hobiler dilerim
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2014 01:28
Akvaryum gayet güzel tebrik ederim.Yem çeşidinizi artırırsanız daha güzel olur.Balıklarınız daha sağlıklı olur.Keyifli hobiler.
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2014 12:20
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Gürkan Songür 2014-08-22 13:18:54
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2014 18:14
Gürkan bey gayet başarılı tebrik ederim elime sağlık Orçun Topaloğlu 2014-08-23 18:17:20
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2014 17:52
Gürkan bey koyu mavi yada mavi bir arka fon eklemenizde yarar var.Balıklarınızı ve akvaryumunuzu daha şık gösterecektir.
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2014 10:40
Öncelikle yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler Koyu mavi arka fon en kısa zamanda eklenecek, biraz daha kaya eklemeyi düşünüyorum fakat yati kökünü çok beğendiğim için çıkarmayı düşünmüyorum, belki farklı bir dekorla daha güzel görünmesini sağlayabilirim.Gürkan Songür 2014-09-01 10:41:41