montiporalarım
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2008 23:38
Xenia lar daha dikkat çekici :D
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2008 01:06
Zaten xenialar, her zaman daha güzel bir dolgu mercanıdır diyebiliriz ama montilerde yakışıklı durmuş.
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2008 00:06
Doğrudur. Hatırladım şimdi Davut Abi. O xenia ları sata sata yeni ps almıştım. :)
Tekrar teşekkür ederim onlar için.
Tekrar teşekkür ederim onlar için.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 11:54
Davut bey;
Eger satmayı düşünürseniz bende sizin xenia'lardan almak iserim. Bayram döneminde istanbulda olacam kendim teslimde alabilirim.(29-3/10/08 tarihleri arasında)
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2008 19:15
Tabi tanışmak isterim,bayramda çalışıyorum.pek küçük xeniam kalmadı ama en azından bilgi verebilirim,iyi bayramlar
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2008 09:16
Davut bey malesef gelemedim yanınıza İstanbulda aksilikler peşimi bırakmadı malesef :(. Önümüzdeki hafta gelmekistiyorum eger bir aksilik olmazsa mutlaka gelmek istiyorum yanınıza. Bilgilerinizden yararlanmak çok iyi olur.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 21:37
6 ay sonraki hallerini düşünemiyorum çok güzel renk almışlar.Bu arada Davut Bey; birkaç sps mercanlarınızın fotoraflarınıda koyabilirmisiniz gözümüzün bayram etmesi açısından umarım emrivaki yapmıyorumdur.Saygılar...
Ayrıca daha önceki mercanlar hakkındaki yazılarınızla reef akvaryum kurmuş bulunuyorum belki farkında olmadan birçok insanı zehirlemiş pardon yanlış yazdım bu hobiye ilgi duymasını sağlayarak çok büyük katkılarınız olmuştur.Size çok teşekkürederim
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2008 09:25
Davut abi çok güzel görüntüler.Eline sağlık.
Saygılar.