Monte Carlo Budama Ve Ekim ?
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2016 09:18
Arkadaşlar montecarlo lar budama işlemi nasıl yapılır ve budadığım bitkileri tekrar nasıl ekebilirim ? Bu bitki hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2016 11:02
[QUOTE=bjkalley]Aynı akvaryumda yaymak için büyümüş kalıptan 3x3 lük bölümleri ayırıp kel taraflara dikin[/QUOTE]
Hocam peki bitki makası ile uzayanlari kesip bir lav taşına sararak yada başka yöntem ile dikme şansım varmı ? Tutarmı bitki bu yöntem ile.
Hocam peki bitki makası ile uzayanlari kesip bir lav taşına sararak yada başka yöntem ile dikme şansım varmı ? Tutarmı bitki bu yöntem ile.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2016 19:28
[URL]http://www.akvaryum.com/Yarisma/green_dream_yarisma_12907.asp[/URL]
Bu akvaryumda dediginiz sekilde yapilmisti yanilmiyorsam. Basarabilirseniz cok guzel bi goruntu cikiyor ortaya, akvaryum tanitim kisminda sahibinin konusu mevcut. Saniyorum bu konu ile ilgili bilgide baslik altinda verildi.[EDIT]mrah,2016-08-18 20:00:10[/EDIT]
Bu akvaryumda dediginiz sekilde yapilmisti yanilmiyorsam. Basarabilirseniz cok guzel bi goruntu cikiyor ortaya, akvaryum tanitim kisminda sahibinin konusu mevcut. Saniyorum bu konu ile ilgili bilgide baslik altinda verildi.[EDIT]mrah,2016-08-18 20:00:10[/EDIT]
Teşekkür Edenler: [T]187910,yenibalikci[/T][T]82926,centerboys[/T]
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2016 19:51
[QUOTE=mrah][URL]http://www.akvaryum.com/Yarisma/green_dream_yarisma_12907.asp[/URL]
Bu akvaryumda dediginiz sekilde yapilmisti yanilmiyorsam. Basarabilirseniz cok guzel bi goruntu cikiyor ortaya, akvaryum tanitim kisminda sahibinin konusu mevcut. Saniyorum bu konu ile ilgili bilgide baslik altinda verildi.[/QUOTE]
Sitede sorun var galiba giremiyorum verdiğiniz link'e.[EDIT]bjkalley,2016-08-18 21:54:43[/EDIT]
Bu akvaryumda dediginiz sekilde yapilmisti yanilmiyorsam. Basarabilirseniz cok guzel bi goruntu cikiyor ortaya, akvaryum tanitim kisminda sahibinin konusu mevcut. Saniyorum bu konu ile ilgili bilgide baslik altinda verildi.[/QUOTE]
Sitede sorun var galiba giremiyorum verdiğiniz link'e.[EDIT]bjkalley,2016-08-18 21:54:43[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2016 19:55
[QUOTE=centerboys]
Sitede sorun var galiba giremiyorum verdiğiniz link'e.[/QUOTE]
Direk tıklayınca açılmıyor bende de olmadı. kopyala yapıştır yapıp girin oluyor :)
Sitede sorun var galiba giremiyorum verdiğiniz link'e.[/QUOTE]
Direk tıklayınca açılmıyor bende de olmadı. kopyala yapıştır yapıp girin oluyor :)
Teşekkür Edenler: [T]82926,centerboys[/T]
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2016 20:00
Kusura bakmayin, linkin sonuna br tagi eklenmis. [/url] assagi atilinca yazilimsal bi hata :). Simdi duzelttim.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2016 20:15
[QUOTE=centerboys]Arkadaşlar montecarlo lar budama işlemi nasıl yapılır ve budadığım bitkileri tekrar nasıl ekebilirim ? Bu bitki hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.[/QUOTE]
bu arada monte carlo budanıp ekilince tutuyor ancak gelişmesi uzun sürüyor. tahminim budanan kısmın kök çıkarması uzun sürdüğünden.
bu arada monte carlo budanıp ekilince tutuyor ancak gelişmesi uzun sürüyor. tahminim budanan kısmın kök çıkarması uzun sürdüğünden.
Beğenenler: [T]208684,Mtndgn[/T]
Teşekkür Edenler: [T]82926,centerboys[/T]