Monitör akvaryum
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 13:19
Güzel tasarım.murad 2008-10-18 13:44:54
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 01:44
Abi bu akvaryum kaç inç :D
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 01:59
Ben olsam balıkları,ısıtıcıyı,arka planı çıkarırdım arka plan yerine yazıcıdan 'windows masa üstü' resmi çıkarır arkaya koyardım daha otantik olurdu balık olarakta beta beslerdim heralde.Paylaşım için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 13:48
Bana bu monitor akvaryumlar baya itici geliyor :) Sebebi ise bütün gün PC başında olduğum için PC den kaçmak için akvaryumun başına geçiyorum, akvaryum olarak gene (!) PC göreceksem pek içaçıcı gelmez haliyle :)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 10:08
[QUOTE=sahin_bekir]Abi bu akvaryum kaç inç :D [/QUOTE]
15 inç olması lazım bilemedin 17 inç.
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 10:57
Ben beğenmedim, bana göre akvaryum bu değil.
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2008 20:49
[QUOTE=programmer]Bana bu monitor akvaryumlar baya itici geliyor :) Sebebi ise bütün gün PC başında olduğum için PC den kaçmak için akvaryumun başına geçiyorum, akvaryum olarak gene (!) PC göreceksem pek içaçıcı gelmez haliyle :)
[/QUOTE]
tiko_kj 2008-12-18 20:50:13
[/QUOTE]
Aynı benım gıbı düşünüyorsunuz.Benım akvaryumda şuan boş.Herşey hazır bekliyor.İnşallah yakında calvusları ekleyeceğim. İnanın içinde balık olmayan bir akvaryumu izlemek bile insanı rahatlatım.Kısa bir süre içinde olsa TV den PC den uzat tutuyor.Böyle bir monitörün içinde olan akvaryum aynı etkiyi gösterirmi bilmem.Ancak paylaşım için teşekkürler.