Moderatör ve adminlere duyuru!!!
sitenin tadını kacırdınız artık arkadaslar, site yönetimine karşı ne bu saldırılar anlamadım gitti,akvaryumla ilgili sorunlardan,bilgilerimizden cok yok söyledi, yok böyledi diye konuşmalar geciyo artık....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=selmand]Amacınınz üzüm yemek olsa kimse haksızsınız demez ama amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.[/QUOTE]
Gönderen: 07 Eylül 2006 Saat 12:55 | IP 85.106.212.130 | |
|
1- Okadar türlçe karakterlere dikkat ediniz diye uyarılıyoruz çok güzel fakat türkçeye bukadar önem veriliyor ise neden çoğu kelime yabancı?
2- Geçen bir konu açtım baş harfi ufak başlamışım dalgınlık ile yazmaz olaydım.Bir moderatör arkadaşımız demediğini bırakmadı.
3- Okadar türkçeye önem veriliyor ise neden moderatör,admin yerine türkçe olan site kurucusu veya kurucu yardımcısı gibi tabirler yazmıyorsunuz.Bizin nekadar güzel forum üyesi yazıyor sizinde türkçe yazması daha iyi olmazmı?
4- Çoğu arkadaşımız moderatör ve admin kelimelerinin ne anlama geldiğini bilmiyor,türkyede yaşıyoruz ve türkçe konuşup türkçe yazışıyoruz neden sitede türkçe olması gereken kelimeler yabancı?
5- Düşünsenize yabancı bir wep sitesinde bildiğiniz gibi herşey yabancı yazılıyor ve orada bir iki kelimnin türkçe olduğunu düşüne biliyormusunuz nekadar saçma ve komik olur ve siteye giren herkez o siteyi iki dakikada alt üst eder neden burda türkçe küllanılmış diye,haksızmıyım...
Bence bukadar türkçeye önem veriliyor ise herşeyi türkçe yapalım türkçe yazalım herkezin anlayacağı dilde,anlaşacağı bir dillde.Ben yabancı kelime kullanmayı hiç sevmem ve kolaykolayda kullanmam.Türkçeye önem budur bir iki kelime ile türkçe ile bozulmaz ama işin içine yabancı bir kelime girdiği zaman türkçe diye birşey kalmıyor.Saygılar...
Gönderen: 08 Eylül 2006 Saat 11:36 | IP 85.106.212.130 | |
|
Bende Alper arkadaşımıza katılıyorum.
IP adreslerine dikkat 2 üyeliği de inaktif yapıyorum. Gerekli mesaj alınmıştır bu tip sitemize karşı bağcı dövme politikalarına artık izin vermeyeeğiz. Çünkü çamur at izi kalsın misali üye olup sövüp gidiliyor. Bu forumu araştırırsanız pek çok iyi niyetli eleştri bulabilirsiniz. Aradaki farklar çok açıktır.
Saygılar,
Nedense çift üyeliği yakalananlar hep arkadaşları oluyor ve yine nedense aynı gün üye oluyorlar ve şansa bak ki ilk mesajları arkadaşlarını korur nitelikte oluyor. Birde "arkadaşımıza katılıyorum" diyerek onu tanımadığı hissini veriyorlar.
Uzatmaya gerek yok. Lütfen yeni üyelik almayın. Ipleride banlamak zorunda bırakmayın. Almış olduğunuz üyelik silinecek.
Saygılar.