Mobilyalı Akvaryum Resimleri
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:01
Merhabalar imalathanemizdeki akvaryum resimleri görüşlerinize sunuyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:09
Güzel ve farklı mobilyalı akvaryumlar. Fiyatların da piyasaya göre çok uygun olduğunu biliyorum. Tebrik ediyorum.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:12
Merhabalar,
bahtiyar 2010-04-03 17:39:31
Şehir dışına gönderim yapabiliyormusunuz?
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:14
[QUOTE=emreyıldız]merhabalar şehir dışına gönderim yapa biliyormusunuz?
[/QUOTE]
Nakliye ile Türkiye'nin her yerine gönderim yapıyoruz.Saygılar
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:15
gerçekten güzel akvaryumlar. Yapımlarında emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Fiyat bilgilerine nereden ulaşabiliriz? Benim merak ettiğim soru!!!! Saygılar........
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:17
Akvaryumlarınız gerçekten çok güzel. Biz akvaryum severler sizlerin sayesinde bu uğraştan daha çok zevk alıyoruz.Sizden ricam adresinizi ve akvaryum fiyatlarını yazmanız.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:21
alibey çok ayıp yaptığınız, almak isteyip alamadığım akvaryumu gözüme soktunuz..... :( , ağlamak istiyorum, valla elimi uzatıp almak istedim bilgisayar ekranından ama sığmaz diye düşündüm.....:(
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:23
Peki nakliyede akvaryumun zarar görme ihtimali varmı ??
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:26
[QUOTE=bo1907]alibey çok ayıp yaptığınız, almak isteyip alamadığım akvaryumu gözüme soktunuz..... :( , ağlamak istiyorum, valla elimi uzatıp almak istedim bilgisayar ekranından ama sığmaz diye düşündüm.....:([/QUOTE]
Önemli değil beğendiğiniz akvaryumu adresinize gönderelim.Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:27
Elinize sağlık hepsi birbirinden güzel ama dernek için yapmış olduğunuz model daha güzel. Renklerde ise venge veya akçaağacı tercih ederim.
Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim...Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:27
[QUOTE=katmeroglu]Peki nakliyede akvaryumun zarar görme ihtimali varmı ??[/QUOTE]
Hayır mobilya taşıyan kamyonlar ile gönderiyoruz.Onun için itina ile yolluyoruz.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 21:31
İnceliğiniz için çok teşekkür ederim, taksitli satışınız varmı? 120*50*60h sumplu dolaplı sistem kaça mal olur? bahtiyar 2010-04-03 17:40:42