Misket Gübre Erimiyor
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2023 13:56
Bitki için 7-8 ay önce Jbl Kugeln misket gübre ekledim ama hala erimediler bazen bitki ekimi yaptığımda çamur şeklinde durduğunu görüyorum açıkçası nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgimde yok bunlar eriyip kaybolması gerekmez mi ?
veya erimesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Zeminde siyah bazalt kum var kumla alakalı bir şey olabilir mi?
veya erimesi için ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Zeminde siyah bazalt kum var kumla alakalı bir şey olabilir mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2023 14:41
Jbl in misket gübreleri erimeyen formda oluyor tamamen eriyip kaybolmuyorlar yani. High-techlerde 6 ayda bir yeniliyorlar low-techlerde 1 sene kadar tutuyorlar kumun altında. Kumla alakalı bir sorun olduğunu zannetmem
Teşekkür Edenler: [T]215513,Erhanx[/T]
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2023 16:03
Selamlar ,
Adaş Misket gübrenin amacı bu oluyor zaten diye biliyorum bende uzun sürelerde yavaş yavaş eriyerek bitki köklerini beslemesi yoksa sıvı gübre olurdu sayılırdı [:)]
Adaş Misket gübrenin amacı bu oluyor zaten diye biliyorum bende uzun sürelerde yavaş yavaş eriyerek bitki köklerini beslemesi yoksa sıvı gübre olurdu sayılırdı [:)]
Beğenenler: [T]238243,arda_[/T]
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2023 16:10
Kugeln fırınlanıp sıkılaştırılmış kil formunda bir ürün. Size tavsiyem ürünü tabana gömdükten sonra o alan ile çok uğraşmamanız. Uzun süre etkisini geniş bir alanda gösterecektir.
Beğenenler: [T]81103,Kınayu[/T][T]238243,arda_[/T]
+1: [T]81103,Kınayu[/T]