Midye Kabuğu Dekor
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 00:01
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/180384/231220162356201.jpg[/IMG]
bunu yıkasam, kaya tuzunda bekletsem yeterli olur mu acaba
bunu yıkasam, kaya tuzunda bekletsem yeterli olur mu acaba
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 17:21
[QUOTE=doruk29]Keskin taraflari baliklara zarar verebilir ne besliyorsunuz.[/QUOTE]
ağızlarını eyelemeyi ve uç kısımlarını siyah silikonla yapıştırmayı düşünüyorum. japon lepistes sp.
ağızlarını eyelemeyi ve uç kısımlarını siyah silikonla yapıştırmayı düşünüyorum. japon lepistes sp.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 18:23
Size tavsiyem canlı tatli su midyesi alin satan bir çok arkadaş var hem nitratida temizler ayni şekildeler zaten. Birde akvaryum silikonu kullanmazsan zehirlersin baliklari[EDIT]doruk29,2016-12-24 18:23:40[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 18:28
Silikon zarar verebilir balıklarına.. Bence başka bir şey düşünsen iyi olur...
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 18:37
Merhabalar
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Akvaryumda çok kötü duracağı kesin. Tatlı Asya su midyesi alabilirsiniz yemlemeye ihtiyaç duymazlar Çok şirinlerdir [:3] ara sıra onları göremezsiniz çünkü kumun altına gizlenirler. Silikon solvent içeriyorsa Akvaryumdaki canlıları zehirler .
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama Akvaryumda çok kötü duracağı kesin. Tatlı Asya su midyesi alabilirsiniz yemlemeye ihtiyaç duymazlar Çok şirinlerdir [:3] ara sıra onları göremezsiniz çünkü kumun altına gizlenirler. Silikon solvent içeriyorsa Akvaryumdaki canlıları zehirler .
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2016 19:12
[QUOTE=SerdarAksu]Silikon zarar verebilir balıklarına.. Bence başka bir şey düşünsen iyi olur...[/QUOTE]
akvaryum silikonu ile yapistirayim diyorum. zararı olmayacaktır sanırım. :)
[QUOTE=doruk29]Size tavsiyem canlı tatli su midyesi alin satan bir çok arkadaş var hem nitratida temizler ayni şekildeler zaten. Birde akvaryum silikonu kullanmazsan zehirlersin baliklari[/QUOTE]
canlısını koymayı hiç düşünmedim olabilir mi evet olabilir
akvaryum silikonu ile yapistirayim diyorum. zararı olmayacaktır sanırım. :)
[QUOTE=doruk29]Size tavsiyem canlı tatli su midyesi alin satan bir çok arkadaş var hem nitratida temizler ayni şekildeler zaten. Birde akvaryum silikonu kullanmazsan zehirlersin baliklari[/QUOTE]
canlısını koymayı hiç düşünmedim olabilir mi evet olabilir