Midas baligim
En sonunda midasim papaganimi maf etti ve ayirmak zorunda kaldim o kadar cok sevmeme ragmen bu baligi akvaryumcuya bedavadan vermek istiyorum vede papaganimi iyilestirip papagan ve yanina birkaç anlasa bilecegi balik koymak istiyorum, Merak ettigim bu baligin(Midas ) yanina hangi balik konur ?ben bunun kadari hircin balik gormedim vantuzlara kadar saldiriyor, Bukadar normalmi hircin olmasi? Bazen dusunmuyor deilim flowerhorn kirmasimi diye.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[C]4,1,10135[/C] [B]3329,2[/B] [B]2829,3[/B]
İl: Ankara
O dediklerinizin hepsini ben zamanında yanlış yönlendirme sonucu yaşadım olan güzelim balıklarıma oldu. Midası çıkartın elinizden zaten ben bu agresif balık sevdasını anlamadım gitti. İnsan akşam evine geldimi stres atmak için huzur bulmak için şöyle sakin bir akvaryum yüzen sakin balıklar istemez mi? Tabi zevk meselesi. Kısaca ya midas ya diğer balıklarınız.
Evet, hikmet bey gerçekten cok guzel baliklar midaslar buyuk amerikan baliklari olsun cok hosuma gidiyolar. Papagan da midasdan kalmaz hani saldirma ne olsun.Eski akvaryumdan tasi alirken elimi issirdi.Ama midas tabiki dahada fena cok guzel bir balik ama naparsiniz iste zalim kader.
Carsamba gunu goturup adama verdim midasi Inanin gotururken kirmizi isikta aladim.allahtan kaskim vardi.:d adamda dedi cok sert balik diye ala posetli aldi direk sari prenseslerin yanina koydu.Anlicaniz akvaryumcular baliklara bence biraz kotu davraniyolar.umursamiyorlar.