micro denizaltı
Selam arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim, ben de buraya açtım.. Daha önce de konuşulmuştu şu micro denizaltılar akvaryumda nasıl olur diye. Dün siparişim elime ulaştı, bütün akşamımı oynayarak geçirdim çocukluğuma döndüm resmen . Arkadaşlar hepinize tavsiye ediyorum...İşin ilginç yanı balıklarım korkmaktan çok ilgi duydular özellikle labiolar hiç rahat bırakmadılar. Elimde fotolar var ama koymayı beceremedim. Yardımcı olabilirseniz resim de paylaşayım..
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar. Ben bu denizaltına karşıyım ancak anlattıklarınıza bakılırsa balıkları rahatsız etmiyor. Nereden ve kaç paraya aldığınızı modelini vs yazarsanız sevinirim.
Resimlerinizi imageshack.us sitesine yükleyin sonrada buraya view linkini koyun. Ben bu şekilde yapıyorum.
Resim eklemek için :
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=19947& PN=1&FID=17&PR=3
İnceleyin.
Selamlar. Ben bu denizaltına karşıyım ancak anlattıklarınıza bakılırsa balıkları rahatsız etmiyor. Nereden ve kaç paraya aldığınızı modelini vs yazarsanız sevinirim.
Resimlerinizi imageshack.us sitesine yükleyin sonrada buraya view linkini koyun. Ben bu şekilde yapıyorum.
[/QUOTE]
Teşekkürler.. Benim balıklarım hiç rahatsız olmadı zaten akvaryum geniş (150*50*40)ve içindeki balık sayısı da az olduğu için bolca geniş alan var sıkışık olsa zaten tehlikeli olabilir çünkü pervaneleri dönüyor sonuçta arkasında.. ben bunu internetten aldım micro denizaltı olarak aratırsanız rahatlıkla ulaşırsınız, buradan sanırım site adı vermek yasak..Fiyatı 22 YTL birde kargo ve pil masrafı var..
Bence bitkili akvaryumlar için gayet uygun.Uzayan bitkileri budama açısından tabi.
Bence çok ilginç, balıkları pek rahatsız etmeden çalıştırılabilir. Birde küçük kamera taksanız deymeyin keyfe!
[/QUOTE]
Hislerime tercüman oldunuz..Satın aldığım kişi taşımaz demişti ama 70 civarı rakamlara satılan kablosuz kameralar var ve çok ufaklar bence rahatlıkla taşır zaten suyun altında ağırlığıda oldukça azalacak..Düşünsenize balıkların gözünden göreceksiniz o dünyayı..Arkasında iki ufak pervanesi var etrafında koruma var ama geri giderken suyu kendine çektiği için ufak balıklara tehlike yaratabilir. Tabi astronot başlı başına bir tehlike bir an içinde uzaktan kumandalı bir astronotunuz olabilir ..