METALLL
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 10:15
[QUOTE=drızzdounder]Serkan Bey saolsun tartışmayı pek sever. Serkan Bey üstte Saydığınız gruplar kesinlikle herkezin adını duyduğu gruplar, ama o çoğu kimse sadece adlarını bilir, buda metalin popüler olmadığını gösterir, altta saydığınız grupların çoğunu bir çok kimsenin bilmemeside, popüler olmadığını gösteren başka bir sebep. Temeli popüler olmamakla rack müzik aslında popüler olma yolunda ilerliyor. Metalin tarifini yaparken; Distorsiyon (Distortion) gitarlar, brutal ve çığlık vokaller diye yazmışsınız, harika bir Death Metal tarifi olmuş, siz edebiyat yapmayı bırakında konuya gelin, konsere geliyormusunuz gelmiyormusunuz. Nede olsa bişeyler bildiğinizi kanıtladınız, yaş sıtamdartınıda büyütmüş oluruz. Ama baştan söyleyeyim kimse yanında takas için balık bitki getirmesin, otlu ançües olur.[/QUOTE]
Elimden geleni yapacağım söz ama yaş meselesine biraz takıldım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 11:18
[QUOTE=drızzdounder]Durun bakalım Furkan Bey naz yapan guruplarda öncelik, Iced Eearth'a sonra Dimmu Borgır'a ait, kimler geldi kimler tekrar ama bu hıyarlar hep gelicez deyip gelmiyorlar. C.oB. daha yeni sayılır elbet bir gün gelir.[/QUOTE]
İced Earth'de gelse mükemmel olurdu ya gerçekten.Ten Thousand Strong adlı şarkısını kesinlikle öneririm.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 13:43
Takılmayın canım bende 81'liyim, yaş standartı büyüsün derken genelde konserlere yaşı küçük arkadaşlar daha çok rabet gösterirler.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 13:49
Sepultura ve megadeath konserine gitmek isterim kendimi bildim bileli dinlerim.Metallium diye harika bir Türk grup vardı tek kaseti var onu saklarım v.s.
Bu gibi paylaşımlarında çoğalması dileği ile konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 13:59
Engin Bey siz geç kaldınız sepultra'da, megadeath'de ikişer kez geldiler. Ama seupultra'yı sepultra yapan Max ayrılıp soulfly'i kurduntan sonra. Tabi Max'li soulfly'de geldi.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 14:18
[QUOTE=drızzdounder]
Engin Bey siz geç kaldınız sepultra'da, megadeath'de ikişer kez geldiler. Ama seupultra'yı sepultra yapan Max ayrılıp soulfly'i kurduntan sonra. Tabi Max'li soulfly'de geldi.
[/QUOTE] Geldiklerini biliyorum ama o zamanda ben istanbulda değildim ne yazıkki.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 14:28
Of.İnanamadım aramızda ne metalciler varmışta bilmiyomuşuz.Konuya bi baktım almış başını gitmiş.Herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum.Ben de keşke 90 yılları görebilsey dim.O zaman metal veya rock tavan yapmış.Bi abimiz nors şarkısından bahsetmiş o şarkı onların hit şarkısı haline geldi.Konsere başlarken bağrıp çıktılar.Şarkının adını.
Sitelerinin nick inide attım.Bakmak isteyenler olursa iyi bir sitedir.Video ları özellikle ilgi çekicidir.Bu arada kimse eskide kalmış değil hala içlerin de metal veya rock ruhunu yansıttıklarına inanıyorum.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 22:10
[QUOTE=drızzdounder]Takılmayın canım bende 81'liyim, yaş standartı büyüsün derken genelde konserlere yaşı küçük arkadaşlar daha çok rabet gösterirler.[/QUOTE]
Benim ruhum genç
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 22:17
Ben severim zaten beni tanıyanlarda bilir ama ben gitmiyeceğim size iyi eğlenceler bu arada hemşerim ankaraya geldiğimde sana uğramak artık şart oldu.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 19:46
Ne oldu ya, iki ay geçti vazmı gaçtiniz.