MERSİNLİLER
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2010 17:56
Merhaba,
Bende hazır Mersinlileri bulmuşken bir soru yöneltmek isterim
Ben seneye üniversite olarak Mersini tercih etmek istiyorum, Anestezi üzerine okuduğum için çoğu zamanımı Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama hastanesinde geçiricem. Öğrenmek istediğim bu hastaneden Mersin sakinleri memnunmudurlar, doktorların hastalarla ilgilenmesi nasıldır, hastane konumu bakımından güzel bir yerdemidir, yani üniversite hastanesi hakkında ne biliyorsanız yazarsanız beni çok memnun edersiniz
Teşekkürler.
Bende hazır Mersinlileri bulmuşken bir soru yöneltmek isterim
Ben seneye üniversite olarak Mersini tercih etmek istiyorum, Anestezi üzerine okuduğum için çoğu zamanımı Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama hastanesinde geçiricem. Öğrenmek istediğim bu hastaneden Mersin sakinleri memnunmudurlar, doktorların hastalarla ilgilenmesi nasıldır, hastane konumu bakımından güzel bir yerdemidir, yani üniversite hastanesi hakkında ne biliyorsanız yazarsanız beni çok memnun edersiniz
Teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2010 22:04
Anlaşılan, Mersin'li hemşehrilerim konuyu göremediler galiba.Aksini düşünmek istemiyorum.
Bir Mersin'li olarak konuyu takip edeceğim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 22:04
Bu kadarcık Mersin'li olamaz ya :)
Benim tanıdığım Tarsusta 3 tane hobici var zaten bu foruma takılan.Tarsuslu 3 ise Mersin'li kaç kişidir allah bilir.
f.torres 2011-03-05 12:17:16
Benim tanıdığım Tarsusta 3 tane hobici var zaten bu foruma takılan.Tarsuslu 3 ise Mersin'li kaç kişidir allah bilir.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 15:23
Pazar günü Adana'ya bekleriz arkadaşlar :)
Saygılar.
f.torres 2011-03-05 12:18:00
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2010 16:28
Ben de Mersindeyim :) sevindim valla. Mersin'li arkadaşlar pazar günü buluşma varmış Adana'da. Toplanalım gidelim istiyorsanız. Ortaklaşa bir araca yakıtını karşılayalım gidelim. Beni aramak isterseniz 05305435775 / 05079557070 hafta sonları nete giremiyorum. Telefonla ulaşırsanız sevinirim. Araç içinde benim starex var. Onla veya başka bir arkadaşın aracıyla da gidebiliriz. Adem TANIŞ 2010-03-19 19:59:50
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2010 22:22
[QUOTE=omergok20]Anlaşılan, Mersin'li hemşehrilerim konuyu göremediler galiba.Aksini düşünmek istemiyorum.
Bir Mersin'li olarak konuyu takip edeceğim.
Saygılar.
[/QUOTE]Ömer tebrik ederim.Denizin oldugu il, Mersin olarak bu kadar akvaryum sever çok az bende Mersinli sayılırım.2 yıl Mersin üniversitesine gittim.Hala gidiyorum.Haydi Mersinnnn!!Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 16:24
Merhaba arkadaşlar bende Tarsus'ta yaşıyorum buluşma yaparsanız gelmek isterim.
Saygılar.
f.torres 2011-03-05 12:19:27
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2010 23:23
Mersindeki arkadaşlar neden Adanada veya başka ilde buluşuyorlar? Buluşacaksak Mersinde buluşalım. Kuşimato sokağını herkez bilir oradaki parka gider ve akvaryumla ilgili sohbetler, aletler, canlılar vs. paylaşırız. Ne zaman olacağını siz belirleyin ben sadece fikir verdim...