ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
saturday
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
20
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 10:23
Toplam Mesaj:
106 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
15 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tayfun Akan
Doğum Tarihi:
01 Eylül 1978
İl:
Istanbul
Meslek:
finansman
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100 lt Karışık Canlı doğuran

30 Lt albıno Fulred

Tayfun TAkan

İstanbul

SON 10 MESAJI

Akvaryumdaki Değisim 1 Aylik
[:nazar:]Görünüş [:iyi:] Bitkilerin gelişimide güzel. [:iyi:]
Bettam Akvaryum Kumuna Sürtündü
İlk akvaryumu dün kurdum ! Henüz yeniyim ! Petshoplara gittiğinizde bardak içinde betalar görebilirsiniz. Balığı her yerde bakarsınız. Sağlıklı olan tabi ki uygun koşullarda bakılması. Arkadaşımız ekledi fotoğraftaki olumsuz şartlara göre , Beta fanusta daha rahat edecektir şahsi kanaatim.
(Bu hobiye 1986 yılında lepistes besleyerek başladım.)
Bettam Akvaryum Kumuna Sürtündü
Lav kırığına gerek yok yosun topu için.Fanusta daha rahat edecektir Beta. Ayrıca sürtünmesi dış parazit belirtisi. Su değişimi yaparanız iyi olur. Su değişimde ısı dengesine dikkat etmelisiniz.
Bakımı Kolay Bitki ?
Güneş ışığı akvaryumda yosunlamaya sebep olacaktır. Kolay türde olsa bitki için ışıklandırma basit bir aydınlatma şarttır.
Balık Seçimi
Neon diğer türlere göre hassas ve avcı balıklardır. Neon yerine plati,kılıçkuyruk ekleyebilirsiniz.
Lepisteslerin Türü Nedir
Şahsi fikrim Fullred e daha yakın.
Bitkili Akvaryum
Birbirleri ile uyumlu türler olduğunu düşünüyorum. Testi görüntüyü bozmuş bana kalırsa.
Fil Kulak Lepistes Hakkında
İki -üç -dört farklı türü aynı akvaryumda besleyebilirsiniz tabi ki. Ama birbirleri ile eşleşecekleri için yavruları kırma olacaktır. Alman kurt köpeği ile Doberman cins köpeğin eşlenmesi gibi düşünün.
Kolay bulabilecek türler seçmelisiniz. Mesela dişiniz öldüğünde yada kan değişimi için yine dişi yada erkek bulmanız gerekecektir.
Karidesler ile lepistes sorunsuz beslenir ama karides yavruları lepistesler için yem olabilir.
Albino Sky Blue Lepistes
Lepistesler ile Beta aynı akvaryum da mı? Evet ise Betalar uzman bir yavru avcısıdır.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.