ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fatih_hakankaan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
38
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 48 Dakika önce
Toplam Mesaj:
72 [0.99 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
70 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih

SON 10 MESAJI

Mycopur Kullanımı Bilen Yazabilir Mi
[QUOTE=Esra8181]Mycopur mantar ilacı aldım 20 lt için 3 gün boyunca 20 damla yazıyor . Bunu her gün 20 damla mı damlatacağım yada damlatıp 3 gğn bekleyecek miyim ? Aktif karbon çıkarıcam fakat süngerler ve elyaf kalacak mı teşekkürler [/QUOTE] Bitki varsa bazı bitkileri çürütebiliyor
Soilde Yosun ?
[QUOTE=ballantines]Selamlar, bütün ledleriniz fotoğrafa yansıyan şekilde mavi midir? Soilinizde oluşmaya başlayan şey siyanobacter başlangıcıdır. Ufak dozlarda, h2o2 uygulaması yaparsanız şırınga ile kolaylıkla yok edecektir. Fakat mavi ve kırmızı ledlerin yoğunluğu ve bitkilerin kullanamayacağı kadar besin girişi tekrar oluşmasını sağlacaktır.[/QUOTE] H2o2 balıklara zarar vermiyormu nasıl kullanılıyor?
Akvaryumcu Tavsiyesi
[QUOTE=arudacool]Selamünaleyküm arkadaşlar. Bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Antalyada lepistes çeşitlerini bulabileceğim bir akvaryumcu yada hobici varmı acaba. Antalyada yeniyim ve google olsun sosyal medya olsun bir çok yerden baktım ama bir türlü düzgün çeşit olan bir yer bulamadım.[/QUOTE] Aleyküm selam , doğu garajında pet shopçular çarşısı var oraya bir bakın orada akvaryumcu Mustafa abi var sadece balık satar başka hayvan ürünü satmaz onun elinde lepistes her zaman bulunur, Manavgattada Alice pet shop ve Efe petshop var ikiside ithal balıklar satar.
5020 İtalyano Japon Yapıştırıcısı
Linkteki ürünün sayfasında içeri yazıyor siyanoakrilat içeriyor https://derbykimya.com/urun/hizli-yapistirici-100ml/
Agresif Moli? Velifera? Plati? Ne Bunun Cinsi
[QUOTE=Sena08]GÜNCELLEME : erkeği aldıktan 1 ay sonra felan baya değişti balık artık aşırı sakin, o kovalama hareketini bir kere bile yaptığını görmedim tamamen kendi halinde, erkekle beraber takılıyorlar genelde, yalnız olduğu için stresliymiş sanırım 😆 [/QUOTE] Banada bi kere denk gelmişti böyle bir moli rengi bunun gibi beyazın üstüne siyah benekliydi kuyruğu ay değildi düzdü, aldığımda dişiydi ama sonrada erkek oldu akvaryumu birbirine kattıydı en son aldığım akvaryumcuya götürdüm para falan istemiyorum al geri dedim almadı sonra başka bir akvaryumcuya vermiştim sizede belki benim gibi balıktan illahlah eden birisinin akvaryumcuya bıraktığı balık denk gelmiştir. Tanıdığım bir akvaryumcuda özellikle havuzda yetiştirilen yerli molilerin böyle çok agresif olduğunu söylemişti
Japon Balığım Mantar Oldu
[QUOTE=koraykbl]
Bu şekilde balık dahada strese girer ve cidden bardaktamı tedavi uyguluyırsunuz? Ayrıca bu şekilde akvaryuma salındığında yine o parazit akvaryumdaki değr balıklarda olduğu için yine bulaşacak bişey değişmeyecek.[/QUOTE] Evet öyle yapıyorum balık iyileşiyor ayrı küçük akvaryuma koyuncada strese giriyor iyileşene kadar orada streste oluyor. Bardakta en fazla yarım saat bekletiyorum[EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-24 00:18:05[/EDIT]
Japon Balığım Mantar Oldu
[QUOTE=Esra8181]Akvaryuma yeni canlı bitki aldım ondan mantar bulaştı . Balıkların vücudunda beyaz salyalı bir şeyler var sonra düşüyor başka yerlerinden çıkıyor hasta balığı ayırdım metilen mavisi uyguladım az birde tuz koydum diğer balıklarıma da bulaşmış mıdır ? Bir yerde o mantarlar akvaryum suyunda canlı kalabileceği yazıyor ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen [/QUOTE] İyotsuz kaya tuzu bolca koyun ve metilen mavisi koyun ayrı akvaryumunuz varsa orada tütün ısıyı yükseltin. Ben ayrı akvaryumla uğraşmak istemiyorum o yüzden hasta balığı akvaryumdan bir bardak su alıyorum içine bir tatlı kaşığı iyotsuz kaya tuzu üç damla metilen mavisi damlatıyorum yarım saat balığı içinde tutuyorum sonra kepçeyle alıp geri salıyorum akvaryuma sabah akşam iki defa yapıyorum balık iyileşene kadar hergün sabah akşam yapıyorum balık iyileşiyor hep bu şekilde[EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-23 23:23:55[/EDIT]
Balık Gidici Sanırsam
[QUOTE=neaste]Evet doğru ama bundan sonra 4/1 ini çekicem ama sadece bu balığım böyle oldu diğerleri sorun yok ve hala yaşıyor ama hep yatıyor sanki acı çekiyor, ayrı kaba aldım [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240328/230320261842501.jpg[/IMG][/QUOTE] Geçmiş olsun diğerlerininde ölmediğine şükür edin.
Balık Gidici Sanırsam
[QUOTE=neaste][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240328/230320261335401.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240328/230320261335421.jpg[/IMG]

dip çekimini yapıyorum 4/3 çekiyorum sonra ekliyorum artıma suyu, acaba son 1 haftada fazla dip çekimi yaptığım için mi oldu , yapma sebebim ise hem çok pislenmişti su hemde kum yoktu kum koyacaktım, hava ise pipo filtre[/QUOTE] 4te 3 çekiyorsunuz yani suyun 100de 75 ini mi çekiyorsunuz doğru mu anladım? Eğer suyun 100 de 75ini çekiyorsanız balığınız ölebilir yararlı suyun çoğunu alıyorsunuz. Suyun 100de 25ini almanız gerekiyor dipteki pislikleri alana kadar en fazla 100 de 25, 100de 30 su çekmelisiniz. [EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-23 18:31:08[/EDIT]
Kastamonu'daki Akvaristler
[QUOTE=aprancoz]Vay be zamanında demek ki çok fazla Kastamonulu akvaryumcu yokmuş şimdi bayağı var Kastamonu'dan selamlar[/QUOTE] Bu akıllı telefonlar çıkalı Instagram çıkalı herşey çoğaldı. Akvarist, amatör olta balıkçısı, fitness'çı, gezgin, kampçı, karavancı, motorcu, aşçı, defineci, köpekçi, Kuşçu, Tavukçu, arıcı, derede altın arayanlar, vs vs vs. Konu 2011 de açılmış daha tuşlu telefonlar vardı keşke o telefonlarda kalsaydık bu yeni telefonlar dünyayı çok bozdu, yararı çok ama zararıda çok[EDIT]Fatih_hakankaan,2026-03-22 14:49:03[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.