ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Yağız2811
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 34 Dakika önce
Toplam Mesaj:
18 [0.78 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
14 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yağız
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yağız

SON 10 MESAJI

Akvaryum Dış Filtre
40x40x40 cama cam akvaryumum var japon balığı bakıyorum dış filtre almak istiyorum malzemeler vb olunca 50 litre alıyor akvaryum ne önerirsiniz 2 bin lirayı geçmeyecek şekilde
Yeni Akvaryum
[QUOTE=Samnastrp]

Uygun ama Japon cidden istiyor musunuz?
Yani şöyle 4-5 tane balık türü yok binlercesi var. Bir araştırma yaptınız mı balık konusunda?
[/QUOTE]

Balıklar var zaten üç yıldır bakıyorum onları besleyeceğim
Yeni Akvaryum
Teşekkürler sağolun[:)]

Bu boyutta akvaryum için sunsun 603b dış filtre uygun mudur
Yeni Akvaryum
Merhaba ,80x40x40 akvaryum alacağım bunun içine neler almalıyım filtre olarak kum olarak vs marka ve model yazarsanız sevinirim 4 japonum var onları besleyeceğim ortalama akvaryumla beraber ne kadara mal olur
120 Litre Akvaryum İçin Dış Filtre Gerekli Milepis
120 litre akvaryum için dış filtre gerekli mi Lepistes besleyeceğim
75x35x45 Akvaryum Kurulumu
75x35x45 ebatlarında akvaryum aldım içinde Lepistes besleyeceğim motor ısıtıcı derece kum ve eşyalar var aktif olarak akvaryum bakıyorum ama bu daha büyük ebatlı olduğu için temizliğini nasıl yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım kaç günde bir temizlemeliyim vs yazabilir misiniz diğer akvaryumumda en çok yaşadığım şey suyun bulanması neler yapmalıyım bulanmaması için bunun gibi şeyleri yazabilir misiniz[:)]
60 Litre Akvaryum İçin Dış Filtre Gerekli Mi
[QUOTE=neomeo]
Musluk suyundaki klor akvaryumunuzun suyunu temizleyen, nitrit, nitrat döngüsünü sağlayan bakterileri öldürür. He temizlikte yine en başa dönmüş olursunuz. Akvaryum suyu ile temizleyin. Kahverengi kalıntıya çok takılmayın, torutlar temizlenip filtre materyalleri eski hallerine dönünce(renk önemli değil) işlem tamamlanmış demektir. 1 ay bu şekilde temizleyin, sonrasında istediğiniz akvaryum suyuna kavuşursunuz.
Bu arada filtreniz yeterli, başka bir filtreye yada desteğe gerek yok.[/QUOTE]

Bide ben içme suyu ile dolduruyorum akvaryumu o yüzden bulanıyor olabilir mi temizliyorum tertemiz oluyor su vs 3 gün sonra bulanmaya başlıyor
Filtreleri soruyorsanız musluk suyuyla kendi suyuyla denedim ama kirli kalıyor
500 600 litre şelale kullanıyorum almama gerek yok o zaman

Japon shubunkin besliyorum

Ama şelaleyi 3 günde bir temizlememe rağmen (az kirleniyor) ama su bulanık oluyor sararmaya başlıyor elyaf da denedim ama düzelmedi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.