ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hasan.x3
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 02:16
Toplam Mesaj:
4 [1.33 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan Canbolat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hasan

SON 4 MESAJI

Astronot Balığı İle Hayalet Balığı Uyumlu Mu?
[QUOTE=ali]@Orhan76 beyin "Astronotunuz agresif ve bölgeci değilse..." uyarısını hesaba katmadan işe girişmeyin. Oscarınız uzunca bir süredir o akvaryumda tek başınaysa yeni balığı hoş karşılamayacaktır muhtemelen. Karma tanklarda bile sonradan eklenen balık ezilir çoğu durumda...[/QUOTE]yanına hiç balık almadım 3 aydır falan bende astronot ama hayalet balığı için saklanma yerleri olusturucam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
[QUOTE=Orhan76]

Channalardan malesef karma akvaryum olmaz. Ya tek ya da bir erkek bir dişi şeklinde beslenebilir.[/QUOTE] teşekkürler 2 hayalet balığı alsam ilerliyen zamanlarda yer konusunda sıkıntı olmaz demi
[QUOTE=Orhan76]

Astonotun agresif ve bölgeci değilse, hayalet balığı da küçük olmaması kaydıyla (en az 10-12cm olmalı bence) birlikte yaşayabilirler.[/QUOTE] Anladım peki önerebileceginiz başka balık var mi cüce channalarda hoşuma gidiyor.
270 litrede 14 cm astronot balığım var yanına beğendiğim bir balık hayalet balığı almak istiyorum uyumlu olur mu birbirleri ile yasiyabilir mi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 23 Online Kullanıcı, 13 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.